Adnan008 kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs Eu Rom ( 24.7.8 ) İndirme Bağlantıları ve Kurulum

Evet hocam öyle yapıyorum şebeke geliyor, imei ile mi alakalı diye düşünüyorum şimdi, neden olduğuna dair bir fikriniz var mı?
  2. A

Rom Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs Eu Rom ( 24.7.8 ) İndirme Bağlantıları ve Kurulum

Arkadaşlar 24.5.13 sürümünü kurdum şebeke gitti, deneyen var mı? 24.5.6ya geri döndüm şebekem hala yok, imei ile alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü birkaç gün önce sim slotunu değiştirmiştim kapanınca, 120 gün mesajı daha dün geldi yeni slotta
  3. A

Yardım Direnç Değişimi Yapılmış 13 Ultra'ya IMEI Repair Işlemi?

talhacker Gerçekten benim de çok şaşırdığım bir konu bu
  4. A

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Anladın hocam, edl gibi yollarla açıldığını okumuştum oyüzden sordum
  5. A

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba poco f4 gt aldım bootloader açmak için 1 hafta beklemek istemiyorum ücret alabilir miyim
  6. A

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

xiaomi mi9 xiaomi.eu rom 9.9.27'de MIUI 11 BETAda turkcell ile yaptım. bedava olan quickshortcutmaker'ı kullandım, modem config diye aratıp try'a basınca (ne yazıkki bu program çok eski olduğu için kısayol yapmıyor ama yine de istediğiniz ayarlara erişebilirsiniz) açıldı, aşağılarda vodafone...
  7. A

Yardım 15 günden eski hesap

merhaba arkadaşlar, babama mi9 aldım ama bootloaderı kilitli ve şuan 312 saati var, acaba yardımsever bir arkadaş bir hesap verebilir mi? bl açıp hemen söyleyeceğim şifreyi değiştirsin diye, lütfen babam ingilizce anlamıyor ve şuanki telefonu gm8go ayrıca xda ve forumdaki beklemeden unlock eden...
Üst Alt