Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 6'yı gönderdim garantiye... :(
daha 2 aylık cihaz geri tuşu kendi kendine çalışmaya başladı. artı sağ alttan kasaya bası uygulandığında devreye giriyordu. mekanik bir problem gibiydi. ve kasada yzüülmeler vardı 2 aylık cihazda ki kılıfla kullanıyordum. nihayet geldi ekran değişimi yapılmış ve...
Mi 6'yı gönderdim garantiye... :(
daha 2 aylık cihaz geri tuşu kendi kendine çalışmaya başladı. artı sağ alttan kasaya bası uygulandığında devreye giriyordu. mekanik bir problem gibiydi. ve kasada yzüülmeler vardı 2 aylık cihazda ki kılıfla kullanıyordum. nihayet geldi ekran değişimi yapılmış ve...
Bugün iki sıkıntıdan dolayı mi6'mı garantiye (delta) gönderiyorum.
1) Şubat başından beri kılıf ile kullanmama rağmen kasanın köşeleri soyuldu.
2) Özellikle son 3 haftadır geri dokunmatik tuşu (sağda) kendi kafasına göre ve özellikle kasanın sağ alttan bir basınç uygulandığında (avuç içinde...
aslında destek olmaktan öte; yazılım geliştirmeye yönelik isteklerimize miui Türkiye forumu mu cevap veriyor yoksa global forum mu? şurası şöyle olsaydı daha iyi olurdu diye gönderdiğimiz tavsiyeler var. mesela çevirilerde hala sıkıntı var. bu konuda gördüğümde telefondan gönderiyorum ama 1...
ısınma bende olmadı, öyle oyun oynamadığımdan da fark etmemiş olabilirim.
ses iyileşmesini fark ettim. bariz fark var. 2 gün öncesinden de belirttim :)
ancak TürkTelekom kullanıyorum yağmur yağarken mobil veri yavaşlar genelde. ancak bu güncellemye mi denk geldi hala mobil veri yavaş. lte...
Yukarıdan kaydırdığımızda sadece bir komut veriyoruz; tekrar geri yukarı kayıyor. İstiyorum ki; wifi kapatayım; mobil veriyi etkinleştireyim... bunların her ikisine dokunmak istiyorum. Böyle bir ayar var mı?
bu arada 9.5.3 den sonra mobil veri acayip yavaşladı. (türk telekom)
Merhaba;
Son sürüm ile şu sıkıntılar ortaya çıktı. (9.5.3.0)-)
1.Kamera; kilit ekranından açıldığında ya siyah ekran oluyor, ya da kamera durduruldu uyarısı veriyor.
2.Mobilveri hızı düştü. Önceden 3Gde (TürkTelekom) kullnırken iyiydi. Şimdi havalar yağmurlu olunca TT (TurkTelekom) yavaşlıyor...