ademirhan0 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım 11T Bl kilidi açma problemi

sadece sim kart çıkar tak yaptım hocam diğer dediklerinizi yapmadım, son sürüm mi unlock kullandım hep
  2. A

Merhaba evet hocam yaptım sonra programdan başvuru yaptım 1 hafta sonra kilit süresi dolunca tekrar programa giriş işlemleri yaptığımda konu başlığındaki hatayı alıyorum
  3. A

Hocam aynı sorunu bende mi 11t proda yaşıyorum sorunu çözdünuz mü
  4. A

Yardım Direnç Kayıtlı BL Kapalı Cihaz

arkadaşlar iyi akşamlar direnç işlemli mi11t pro iki aydır bl kilidi açamıyorum yıllardır Xiaomi kullanicisiyim daha önce çok bl kilidi açtım bunu çözemedim yardım eder misiniz
  5. A

Rom Mi 10 T / Mi 10 T PRO - Endonezya Stabil Rom V12.5.1.0.RJDIDXM (24.06.2021)

Merhabalar güncellemeyi yaparken twrp ekranında takılı kalıyor veri kaybı yaşamadan nasıl güncelleyebilirim ?
  6. A

Rehber TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

merhabalar imei için efs yedeği almıştım yalnız yapamadım ve imei dosyalarını silmiş bulundum ve farklı rom kurdum almış olduğum efs yedeklerini tekrar nasıl flaşlarım yapamadım yardımcı olursanız çok sevineceğim
  7. A

Yardım mi 10t twrp+root

romu değiştirdim efs bloklarını daha önce silmiştim ama yedekleri var nasıl flaşlayabilirim hocam
  8. A

Yardım mi 10t twrp+root

Arkadaşlar merhaba cihazımın imei süreleri doldu bootloader kilidi açık yalnız telefona twrp kurduğumda magiski flaşladığım an rom çöküyor twrp ve magisk kurmam gerekiyor önerileriniz benim için çok önemlidir değerli yardımlarınızı bekliyorum.
  9. A

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.1.1 RJDIDXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Güncellemeyi yapmaz olaydım yaptıktan sonra tam ekran modu kullanıyordum, onlar işlevini kaybetti ekrana tekrar navigasyon tuşunu eklemek zorunda kaldım. Bu sorunu yaşayan var mi
  10. A

Soru Poco F2 Pro Google Camera

Merhaba arkadaşlar cihazı bu sabah aldım tavsiye edeceğiniz Google Camera var mıdır? Geceleri yıldız resmi çekmek istiyorum
  11. A

MIUI 12 [ MIUI12 ] Mi 9T Pro / K20 Pro Mi Room Beta Rom 20.7.9 Kurulum ve İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar bu son güncellemeyi yaptım yapali tel kendini ara ara resetliyor başına gelen var mi
  12. A

Yardım İmei süreleri dolan telin BL kilidini açma

Gene uzun süre verir mi hocam vermemesi için ne yapabilirim
  13. A

Yardım İmei süreleri dolan telin BL kilidini açma

Arkadaşlar merhaba kardeşimin mi 9t cihazı var ilk seferde iki ay süre verdi sonra gene iki ay süre verdi salı günü normal şartlarda açılacak, ama yasal süre doldu iki IMEI de kapalı süre dolunca bootloader i açar mı nasıl yol izleyeceğim
  14. A

MIUI 11 [ Android Q ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Beta 20.3.27

Haftalık güncelleme durduruldu mu?
  15. A

Rehber Mi9T Pro/Redmi K20Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Merhaba,37 gün süre verdi süre dolduktan sonra açmak için girdim bu seferde 30 gün verdi bunu kisaltmanin çaresi yok galiba
Üst Alt