ademirhan0 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım mi 10t twrp+root

Arkadaşlar merhaba cihazımın imei süreleri doldu bootloader kilidi açık yalnız telefona twrp kurduğumda magiski flaşladığım an rom çöküyor twrp ve magisk kurmam gerekiyor önerileriniz benim için çok önemlidir değerli yardımlarınızı bekliyorum.
  2. A

Soru Poco F2 Pro Google Camera

Merhaba arkadaşlar cihazı bu sabah aldım tavsiye edeceğiniz Google Camera var mıdır? Geceleri yıldız resmi çekmek istiyorum
  3. A

Yardım İmei süreleri dolan telin BL kilidini açma

Arkadaşlar merhaba kardeşimin mi 9t cihazı var ilk seferde iki ay süre verdi sonra gene iki ay süre verdi salı günü normal şartlarda açılacak, ama yasal süre doldu iki IMEI de kapalı süre dolunca bootloader i açar mı nasıl yol izleyeceğim
  4. A

Yardım Güncelleme sonrası fastbootta kalması

Zenex hocam iletişme geçer misiniz rica etsem
  5. A

Yardım Güncelleme sonrası fastbootta kalması

Arkadaşlar merhaba k20 pro kullanıcısıyım cihazıma ota olarak android 10 sürümü gelmişti yükledim cihaz fastbootta kaldı daha sonra bende tgz uzantılı rom indirim flaşlarken clean all and lock seçeneği değiştirmeyi unutmuşum romu flaşladı ama cihaz açılmadı hemde üstüne bl kapandı nasıl bir yol...
  6. A

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

hata neyden olmuş hocam bilgilendirir misiniz
  7. A

Rehber Redmi K20 Pro cihazı Global sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi

Evet maalesef, Xiaomi nin kendi mesaj uygulamasının APK sını bulup kurmayı düşünüyorum
  8. A

Yardım instagram ve facebook üzerinden konum bulunamıyor

Google haritalar a giriş çıkış yap
  9. A

Rehber Redmi K20 Pro cihazı Global sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi

Dün twrp den flaşladım romu hiç sıkıntı yaşamadım eu roma göre gayet akıcı bu rom
  10. A

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı 10.3.1.0.PFKMIXM indirme bağlantıları

merhabalar recovery olanı direk twrpden kuruyorum umarım sonuçlar güzel olur
  11. A

Rehber Cihazı Yeni Alanlar Mutlaka Okusun!

Teşekkürler hocam
  12. A

Rehber Cihazı Yeni Alanlar Mutlaka Okusun!

Arkadaşlar merhaba yarın cihazım gelecek hiç uygulama yüklemeden mi room kuracağım kurmadan önce twrp de Back-Up seçeneğinden sadece efs yi mi seçip yedek alacağım yoksa hepsinimi
  13. A

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 10 Stabil Rom V10.4.6.0 ve Beta Rom v9.8.8 İndirme Bağlantıları

Hocam romu silmek zorunda kaldım maalesef sorun ne bilmiyorum ama telefonu bir kere yeniden başlat dedim üst üste yeniden başlatmaya başladı durmak bilmedi twrp moduna alınca durdu yeniden başlatayım dedim aynı olay tekrarladı 10.3.17 kurdum sorun yok çok şükür aklım betadaydı :)
  14. A

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 10 Stabil Rom V10.4.6.0 ve Beta Rom v9.8.8 İndirme Bağlantıları

hocam bende sizin romdan kurdum ota olarak güncelleme gelecek mi yoksa başka türlü mü yapacağız
Üst Alt