Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cihazımın imei süreleri doldu bootloader kilidi açık yalnız telefona twrp kurduğumda magiski flaşladığım an rom çöküyor twrp ve magisk kurmam gerekiyor önerileriniz benim için çok önemlidir değerli yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba kardeşimin mi 9t cihazı var ilk seferde iki ay süre verdi sonra gene iki ay süre verdi salı günü normal şartlarda açılacak, ama yasal süre doldu iki IMEI de kapalı süre dolunca bootloader i açar mı nasıl yol izleyeceğim
Arkadaşlar merhaba k20 pro kullanıcısıyım cihazıma ota olarak android 10 sürümü gelmişti yükledim cihaz fastbootta kaldı daha sonra bende tgz uzantılı rom indirim flaşlarken clean all and lock seçeneği değiştirmeyi unutmuşum romu flaşladı ama cihaz açılmadı hemde üstüne bl kapandı nasıl bir yol...
Arkadaşlar merhaba yarın cihazım gelecek hiç uygulama yüklemeden mi room kuracağım kurmadan önce twrp de Back-Up seçeneğinden sadece efs yi mi seçip yedek alacağım yoksa hepsinimi
Hocam romu silmek zorunda kaldım maalesef sorun ne bilmiyorum ama telefonu bir kere yeniden başlat dedim üst üste yeniden başlatmaya başladı durmak bilmedi twrp moduna alınca durdu yeniden başlatayım dedim aynı olay tekrarladı 10.3.17 kurdum sorun yok çok şükür aklım betadaydı :)