Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba evet hocam yaptım sonra programdan başvuru yaptım 1 hafta sonra kilit süresi dolunca tekrar programa giriş işlemleri yaptığımda konu başlığındaki hatayı alıyorum
arkadaşlar iyi akşamlar direnç işlemli mi11t pro iki aydır bl kilidi açamıyorum yıllardır Xiaomi kullanicisiyim daha önce çok bl kilidi açtım bunu çözemedim yardım eder misiniz
merhabalar imei için efs yedeği almıştım yalnız yapamadım ve imei dosyalarını silmiş bulundum ve farklı rom kurdum almış olduğum efs yedeklerini tekrar nasıl flaşlarım yapamadım yardımcı olursanız çok sevineceğim
Arkadaşlar merhaba cihazımın imei süreleri doldu bootloader kilidi açık yalnız telefona twrp kurduğumda magiski flaşladığım an rom çöküyor twrp ve magisk kurmam gerekiyor önerileriniz benim için çok önemlidir değerli yardımlarınızı bekliyorum.
Güncellemeyi yapmaz olaydım yaptıktan sonra tam ekran modu kullanıyordum, onlar işlevini kaybetti ekrana tekrar navigasyon tuşunu eklemek zorunda kaldım. Bu sorunu yaşayan var mi
Arkadaşlar merhaba kardeşimin mi 9t cihazı var ilk seferde iki ay süre verdi sonra gene iki ay süre verdi salı günü normal şartlarda açılacak, ama yasal süre doldu iki IMEI de kapalı süre dolunca bootloader i açar mı nasıl yol izleyeceğim