AdemBey kullanıcısının son içeriği

1. A

Uygulama InstaPro v12

InstaPro v12.65_TR Türkçe Insta v12.65_TR Türkçe güncellenmiştir.
  2. A

Uygulama InstaPro v12

güncelleme de dil ekledigimde uygulama açılmıyor yapımcısı ile görüşme halindeyim direk kendisine çeviri dosyalarını verip eklemesin için beklemede kalın lütfen .
  3. A

Uygulama InstaPro v12

InstaPro v12.60 Big Update-TR Insta v12.60 Big Update-TR güncellenmiştir.
  4. A

Uygulama InstaPro v12

InstaPro v12.55-TR Insta v12.55-TR güncellenmiştir.
  5. A

Soru Redmi Note 12 Pro 5G ROM önerisi

temayı kendim düzenledim . rom gayet iyi kullanımınıza bağlı 1,5 gün rahat gidiyor ama ben çok temayla ilgilendigimden
  6. A

Soru Redmi Note 12 Pro 5G ROM önerisi

benim kullandığım Türk yapımı rom tavsiye ederim . ım özel rom var çok güzel tavsiye ederim .
  7. A

Uygulama InstaPro v12

InstaPro v12.50F-TR Insta v12.50F-TR versiyonları son sürüme güncellenmiş Türkçe dil eklenmiştir. keyifle kullanın .
  8. A

Uygulama InstaPro v12

sizin attıgınız dosyayı ben myınstaya nasıl yükleyecegim ? apk kurdum
  9. A

Uygulama InstaPro v12

uygulamanın kendi apksı yok mu ? zipdeki nedir ? kendi yazdıgınız kodlar mı ?
  10. A

Uygulama InstaPro v12

hikaye gizle video indirme resim indirme var ise bende denerim
  11. A

Uygulama InstaPro v12

suninsta honinsta bunlar ekstra özellikler var online kayıt gerektiriyor. resimdeki özellikleri kullana biliyorsunuz.
  12. A

Rom Efsane Geri Döndü! XIAOMI 13 (FUXI) HYPEROSPOWER 2.0.107.0 KARARLI SÜRÜM

hocam recovry ile kurulum denedigimiz de '' Flah_all dosyası yok diyor '' twrp ile mi kurulum yapmamız gerekli . Suleyman_329
  13. A

Uygulama İnstaPro V12_TR Türkçe

InstaPro v12.40-TR Fixed Insta v12.40-TR Türkçe dil eklenmiş son sürümleridir.
  14. A

Uygulama InstaPro v12

InstaPro v12.40-TR Fixed Insta v12.40-TR Türkçe dil eklenmiş son sürümleridir.
  15. A

Rehber Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi

mı MIUI son sürümünü kurun hocam ben yetkili hesap ile MIUI dönüp MIUI dan başvurdum.
Üst Alt