AdemBey kullanıcısının son içeriği

1. A

Rehber Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi

mı MIUI son sürümünü kurun hocam ben yetkili hesap ile MIUI dönüp MIUI dan başvurdum.
  2. A

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Şebeke Sorunu!

özel yapım çin beta rom var sorunsuz kullanıyorum NFC de çalışıyor .
  3. A

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Şebeke Sorunu!

Direnç Test Sonucunu Değerlendirin: Hardware version karşısında yer alan değeri kontrol edin. Eğer değer yeşil renkteyse, telefonunuzun içinde direnç testi yapılmamış demektir. Eğer değer kırmızı veya farklı bir renkteyse, telefonunuzun içinde direnç testi yapılmış olabilir. bunun hangisi iyi...
  4. A

Yardım Note 10 5G cihazım fastboot modunda böyle bir hata veriyor işlem yapamıyorum yardımcı olur musunuz

telefonu fastboot moduna alın güncelleştirmeleri denetle kontrol edin isteğe bağlı güncellemeleri denetle sonra orada görünen güncellemeleri yapın düzelecektir.
  5. A

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G güncelleme almıyor

sahte rom dedikleri yüklü güncelleme almaz mıuı yüklü ise BL kilit açmak için başvuru yapıp kilit aça bilir istediğin romu kura bilirsin.
  6. A

costum rom da çalışıyor ise global orjinal romda da çalışır sahte romda da çalışan var babamda da var onda sahte rom var onda da çalışıyor.
  7. A

yok kiliti açtım ben HyperosPro özel rom var
  8. A

bende NFC çalışıyor dirençlı cihaz sorunsuz çalışıyor.
  9. A

Diğer Huawei akıllı Saat

bu LİNKTEE tereddüt etmeliyimiz etmeden ala bilir miyim. sitesinde 15 bin burada 10.985 ₺
  10. A

Diğer Huawei akıllı Saat

Huawei Watch GT5 Pro 46mm - Titanyum 10,988 ₺ şuanda amazonda indirimde takibimde bir cihaz almak istiyordum bu yorumlarla kesin karar verdim :)
  11. A

ben bu romdayım gayet güzel yapımcısı da Türk sorunsuz rom .
  12. A

ben hyperos dan mıuı döndün yetkili hesap ile sonra kilit açtım sonra rom yükledim .
  13. A

nereden buldunuz grubu var mı bende özel rom var ama farklı rom denemek de isterim paylaşa bilirseniz.
Üst Alt