AdemBey kullanıcısının son içeriği

1. A

Uygulama InstaPro & Insta v14_20_TR_ADM Türkçe

V14.20 Güncellenmiştir.
  2. A

Yardım Xiaomi Redmi 12 Pro 5G Bootloader kilidi sorunu

hayır mıuıflash ile mıuı14 orjinal romunu kurup sonra dan açamaz mı ?
  3. A

Yardım Xiaomi Redmi 12 Pro 5G Bootloader kilidi sorunu

bende de CE işareti yok kapalı geldi BL ama MIUI14 romu yükledim başvuruyu yaptım sonradan hyper3 kurdum cihaza .
  4. A

InstaPro & Insta v14_15_TR_ADM [Temel] 408.0.0.51.78 [Eklendi] Hikaye yükleme süresini değiştirme [Düzeltildi] Hikaye küçük resim boyutu [Düzeltildi] Bazı çökmeler
  5. A

InstaPro v13.80'deki yenilikler [Deneyim] Sınırsız görüntüleme ve indirme [Düzeltildi] DM ve Gelen Kutusu açılmıyor
  6. A

hocam o kadar ileri düzeyde hacker macker değilim sadece gelen apk dosyasından ekstra ayarlardaki xml mt manager ile çevirisini yapıp imzalayıp paylaşıyorum bunu neden yapıyor neden yapmıyor bilmiyorum yaptığım ve kendimin de kullandığı uygulama bunu neden yapar neden verir bilmiyorum...
  7. A

iki apk var hocam . ınsta yüklemişsiniz o orjinal apk kaldırıp kurmanız gerekli . ınstapro kurarsanız orjinal uygulama dura bilir kontrol edin.
  8. A

yeni sürüme güncellenmiştir. not: hata düzeltmeleri.
  9. A

Uygulama MyInsta v26 | Güncel Alternatif!! 10.05.2025

lişiden kişiye değişiyor kimi pro da kalıyor kimi prime da isterseniz telegram da var atayım bakın . bende ikiside kurulu hangisi denk gelirse ona bakıyorum :)
  10. A

o da güzel hocam ben yapımcısı ile görüşüyorum Türkçe dil desteği için çevirileri gönderdim güncellemesini bekliyorum onu da yayınlayacağım aslında
  11. A

. INSTAPRO ve INSTAPRİME alternatif olabilir
  12. A

güncellediginizde çıkmaması gerekli
  13. A

resimleri videoları indirme hikayeleri gördügünüzü gizleme vb. bir çok detay var.
Üst Alt