ademavni kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Hakan Emir kardeşim çocuğa anlatır gibi anlatacak yok mu diyerek çok güzel vurgulama yapmış:( onun gibi acemi üyeler için biraz daha detaylı anlatıma ben de ihtiyaç duyuyorum. Çünkü ben de acemiyim. Forumda aramak zor, aradığını bulmak zor yaraya ilaç /derman bulmak zor. Basit bir şey belki...
  2. A

MIUI Bulut Depolama

50 GB ücretsiz bulut alanı Yenizelenda uygulaması diğeri 100 GB ücretsiz bulut alanı İsveç uygulaması, gönül isterdi ki bir Türk Firması çıksın 100 GB ücretsiz bulut alanı versin de tüm bilgilerimiz resimlerimiz videolarımız ülkemizde saklı kalsın. Küreselleşen dünyada bizlerle alakalı...
  3. A

MIUI Bulut Depolama

İyi ki ultra kullan demedin !!! Kardeşim:(
  4. A

MIUI Bulut Depolama

Cantara'ya ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim açıklamalar için, 5 GB bulut alanı gerçekten yetersiz bir alan firmaların her Mİ cep kullanıcısına daha fazla bir alan vermesi / sağlaması da zor görünüyor. O zaman bizim yapacağımız şey bu alanı efektif kullanmaktır. Diğer bir değişle otomatik...
  5. A

MIUI Bulut Depolama

Bu sekronizasyon uygulaması mantığında bence yanlışlıklar var. Kullanıcı dostu bir uygulama gibi gözüküyor fakat faydasından daha çok kullanıcıyı zora koşan bir uygulama Açıklayayım; İphone, Samsung, Xioami hepsi ayrı ayrı yaklaşık 5 GB bulut alanı veriyor. Mantığı ne ? kişinin sevdiği bazı...
  6. A

Soru Ayarlar, Ana Ekran Düzeni vb. Senkronizasyon Mümkün mü ?

Bu sekronizasyon uygulaması mantığında bence yanlışlıklar var. Kullanıcı dostu bir uygulama gibi gözüküyor fakat faydasından daha çok kullanıcıyı zora koşan bir uygulama Açıklayayım; İphone, Samsung, Xioami hepsi ayrı ayrı yaklaşık 5 GB bulut alanı veriyor. Mantığı ne ? kişinin sevdiği bazı...
  7. A

Yardım Mi 5 takvim.

Ben de Meneter dediği gibi çok uğraşmak istemiyorum. Cebi çok fazla da kurcalamak ve orijinalitesini bozmak da istemiyorum. Rootlanıp rootlanmadığını bilmiyorum. Ben bir şey yapmadım. Acaba Miui takvim klasörünü silemiyorsam da gizleyemiyor muyum?
  8. A

Yardım Mi 5 takvim.

mi5 telefonumda Miui global 8.1.1. Kararlı 8.1.2.0 MAAMIDI yüklü. Miui takvim uygulaması sürekli durdu hatası verdiğinden bıktım artık onu kaldırarak Google takvim uygulamasını kurmak istiyorum. Google playden google ın calendar apk sını indirdim.kurdum ve açtım. O uygulama güzel çalışıyor...
  9. A

Mi 5 Çift Tıklama ile Ekran Uyandırma

Mi5 telefonum var ve miui glabal sürüm 8.1 kararlı (8.1.2.0 ) yüklü. Ayarlar-- Ekran - Uyandırma için çift dokun sekmesini tıklayarak etkinleştiriniz. Ekran kapandıktan (karardıktan) sonra parmak okuma tuşuna "basmaksızın" önce işaret parmağınla ekran üzerine arka arkaya dokunuyorsun ve ekran...
Üst Alt