ademacar kullanıcısının son içeriği

1. ademacar

Tavsiye Kamera ve Oyun İçin Hangi Telefonu Önerirsiniz?

15 ultra al 12-512 40000 tl civari ilerdede 2000 2500 tl ye server kaydı yaptır içi açılmaz hem kullanırsın. ben mi 11 t prodan sonra kamera için samsung a geçtim. s24 plus ım var kamerası gerçekten iyi. İstersen s24 ultra alıp server kaydıda yaptırıp kullanabilirsin şuan server kapalı ama...
  2. ademacar

Soru Samsung S23 Ultra server kayıtlı güncelleme alır mı?

hocam özelden ulaşabilir misiniz? kendimde birsey denedim geldi sizde olursa buraya yazarız
  3. ademacar

Soru Önerebiliceğiniz Modlu Telegram var mı ?

Inan o işleri hiç bilmiyorum bendeki kırılmış premium özellikli
  4. ademacar

arkadaşlar benimkine güncelleme geldi gelmeyen bir arkadaşa uzaktan bağlanıp deneyeyim olursa burdan nasıl yaptığımı yazayım. pc si olan biri olursa iyi olur cscyle ilgili yapıcam şükür 1.5 yıl sonra geldi :))
  5. ademacar

boot kilidinin açık olduğunu nerden anlarım?
  6. ademacar

Yardım Telefon sürekli kapanma tuşuna basılı kalıyor

Belki saçma gelecek ama elinle bi 10 defa sert bas cek. Benim öyle düzelmişti. Ekran kilit için o tuş yerine uygulama kur. Tuş basma yükünü hafiflet. İlerde değiştirmek zorunda kalıyorsun.
  7. ademacar

Soru Galaxy S23 veya S22 Ultra server kaydı

yaşamazsın hocam.
  8. ademacar

bi sıkıntı olmaz. Kayıt yaptırmışşın güncelleyebilirsin.
  9. ademacar

Rehber [Android 14] Fermata Auto ile AdroidAuto Ekran Yansıtma

hocam android 14 te neden böyle sıkıntı oldu? Ne yaptıksa olmadı bizde vazgeçmiştik cihazda root yok. inşallah rootsuz bir yolu çıkar.
  10. ademacar

Yardım Batarya değişimi

doğru hatırlıyorsunuz. Bende 67 ile şarj ediyorum bu yüzden 120 boşta duruyor. Hocam deji alabilirsiniz kaliteli güvenilir.
  11. ademacar

Çözüldü Galaxy watch 6 classic 47mm NFC Temassız Ödeme

Hocam cok güzel acıklamışşınız. Bu arada bilğiniz olsun geçtiğimiz hafta maximum kart (iş bankası) getirdi. Artık direk saatle ödeme yapabiliyorsunuz tabiki kartınız maximumsa :)
  12. ademacar

bende tce gözükmüyor 1716227903 Arkadaşlar ne TCE ne TPA yok bende supportta çıkmıyor elle yazıncada TCE yazdım EUX oluyor 1716228337 swc de gelmedi.
  13. ademacar

TPA mı TCE mi hocam? Ben baya ülke denedim olmadı bunu deneyeyim.
  14. ademacar

Yardım Xiaomi 11T Pro Snapdragon İmei Kayıt ?

bende H.kadioglu arkadaşa katılıyorum. Günden güne herşey zamlanıyor. Biran önce yaptır bence ben 200 tl iken yaptırmadım 600 e kadar çıkmıştı geçen yıl. ama yaptırdığın yer önemli dikkat et sonuçta içi açılıp direnç sökülüp yeni direnç lehimleniyor. Güvendiğin yere yaptır. 1715772827
  15. ademacar

aynı hatayı bende yaptım sen tarayıcıdan hesaptan yapmışşın. Bunu samfw tools üzerinden yapacaksın. change csc var orda ordan yapacaksın veri kaybı yaşamazsın. 1715772525
Üst Alt