ademacar kullanıcısının son içeriği

1. ademacar

Soru Xiaomi 11 Ultra & Xiaomi 15 Ultra Kararsız kaldım

hocam sana birsey soracağım. ben samsung ve iphone nun kamerasını sarımsı cektiği için daha çok seviyorum. s23 plustan 15 ultra ya geçsem mi diyorum? özellikle florasan altında akşam ev ortamında fotografları nasıl çekiyor beyazımsı mı sarımsı mı? 11t proya kadar hep xiaomi kullandım geçsem mi...
  2. ademacar

Soru Samsung S23 Ultra server kayıtlı güncelleme alır mı?

arkadaşlar 35 ile imei başlaması her cihazda aynı değil benimki hem 35 hemde samsungun imei si var ona rağmen gelmedi. bende tek tek bölgeyi değitirdim en sonunda taylandtı denedim güncelleme geldi. Deneye deneye buldum desem yeridir.
  3. ademacar

Uygulama InstaPro & Insta v13_80_TR_ADM Türkçe

hocam bu programın artısı neler? Ne avantajları var orjinal sürümden daha önce kullanmadığım için soruyorum.
  4. ademacar

Yardım Kamera- mikrofon tarafından kullanılıyor kaldırma

Arkadaşlar merhaba s23 te daha doğrusu android 12 den sonra kamerayı ve mikrofonu kulllanan uygulamalar kuçuk simge ile sağ köşede gözüküyor bunu nasıl kapatabilirim?
  5. ademacar

Yardım Wireless android auto

Arkadaşlar merhaba aracımın ekranında wifi özelliği var (peugeot 3008) kablosuz olarak ne yaptımsa android autoyu bağlayamadım. Yapabilen var mı? Youtubede videolar var hepsini denedim olmadı. En son care aliexpresten carlinkit alıcam. Desteğinizi bekliyorum.
  6. ademacar

Yardım Üst hoperlorden cızırtı geliyor

Arkadaşlar merhaba üst hoperlorden müziği son ses acinca cızırtı geliyor telefon hic düşmedi cok müzik dinlemem normalde ayrıca titreşim motoruda çalışmıyor cihazım yurt dışı ama tamir falan görmedi başına gelen var mi? Ayrıca üst hoperloru icin internette hep muadil var sizce iş görür mu yoksa...
  7. ademacar

Çözüldü arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var

fastboot üzerinden 13.0.8 den 14.0.1 e yükseltmeye çalışıyorum resimdeki roolback hatası alıyorum sürüm yükseltirken bu hata neden alınır?
  8. ademacar

Yardım Ahize sesi az geliyor.

Arkadaşlar merhaba, Mi 10T Prodan 11T proya geçtim. Telefonla konuşurken ahizeden karşının sesi kısık geliyor. Arkadaşımda 11t düz model var onunkini denedim kulağa daha yüksek geldi ses. Sizce ne yapmalıyım?
  9. ademacar

Yardım Müzik indirmek için ne kullanıyorsunuz?

arkadaşlar merhaba eskiden freezer kullanıp yüksek kalite müzik indirebiliyordum ama artık onu kapatmışlar flac yada o kalitede müzikleri nasıl indirebilirim? Kullandığınız program varsa paylaşabilir misiniz?
  10. ademacar

Uygulama Mi 10T PRO gcam hakkında

Arkadaşlar merhaba son zamanlarda ciddi anlamda gcam merakı başladı. Config dosyasının ne kadar önemi olduğunu gördüm sizinle paylaşmak istedim isteyen olursa config leri yüklerim
  11. ademacar

Yardım Sorun benim cihazda mı?

Arkadaşlar halen güncelleme gelmedi sizce nedendir
  12. ademacar

Yardım Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Telefonum Mi 10T PRO Aracım peugeot 3008 aracın bluetooth una bağlandığımda konuşma yapabiliyorum arama yapabiliyorum ama müzik oynatmıyor "ETKİN TELEFON BAĞLANDI (media yok)" yazıyor. Fakat iphone yada samsung bağladığımda bluetooth aktif oluyor müzik dinleyebiliyorum. Araştırdım bluetooh...
  13. ademacar

Çözüldü Android auto bluetooh hakkında

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Aracım Peugeot 3008 aracımda android auto var. Müzik dinlemek istediğimde USB kablosuyla telefonu bağlayınca dinleyebiliyorum. Bluetooh aktif gözükmüyor. Telefonum Mi 10t Pro. Fakat dün iphone bağladım bluetooh gözüktü ve kablosuz bluetooh ile müzük...
  14. ademacar

Yardım Mi 10t screen hz

Arkadaşlar merhaba bende mi 10t var aida64 programindan ekran yenilemeye baktığımda 60hz gözüküyor nedendir?
  15. ademacar

Rom Mi Note 10/Pro Endonezya Stable V12.0.2.0

Mi note 10/pro Endonezya rom çıkmıştır. Eğer hatalı konu açtımsa admin arkadaşlar düzeltebilir misin? Mi Note 10/Pro Indonesia Stable V12.0.2.0
Üst Alt