adem_2c kullanıcısının son içeriği

1. A

Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

Arkadaşlar watsup kişiler görünmüyor ise çözümü: İzinlerde kişiler altında boş gelen seçeneği diye bişey var onu kapatın düzeliyor
  2. A

Arkadaşlar 17 pro max eu rom kurdum ben fakat watsup da isimler görünmemekte ne yaptıysam olmadı bütün iziler verildi. Tekrar tekrar kurulum yapıldı. Bunun sebebi veya çözümünü bilen var mı? 1773132036 Pc görmüyor bende akşama kadar onla upraşmıştım pc dirver yükleyin aygıt yöneticisinden...
  3. A

Diğer Xiaomi 17 Pro Max Çin hesabı ile BL kilidi açma denemesi

Eu rom mifirm den mi indirdiniz kısaca anlatır mısınız
  4. A

Arkadaşlar eu rom yükleme rehberi yapar mısınız kilit işi tamam ama malesef açılmadığından telefonu sıfırlamak zorunda kaldım.
  5. A

Arakadşlar 9 dakika bekletiyor şimdi ne yapmalıyım
  6. A

Uzak bağlantıyla yardımcı olacak olan var mı ben de fasboot da cihaz görünmüyor fastboot bağlantı sağlanamadı hatası imiş
  7. A

Malesef ne yaptıysam 60 da kalıyor
  8. A

Benim şurada %60 da hata veriyor 2 kablo ve 2 pc üle denedim nedenini anlamadım adb sorunsuz çalışıyor. Neyi eksik yapıyorum acaba sürüm 3…045 vs
  9. A

program gücelleme almış yeni güncel halini verebilecek olan varmı acaba
  10. A

17 pro max için geçerli mi bu araç peki kısaca anlatırmısınız en azından yazılar çinçe 1772972169 %60 sanırım bir noktada takılıyor benim Anlatırmısın nerelere basmak gerekiyor
  11. A

Diğer Xiaomi 17 Pro Max Çin hesabı ile BL kilidi açma denemesi

Şuan 80 dolara kilit açanlar var sizce güvenli mi? Beklersek açık kapanır veya sever kapanır mı ? Açtırmak mantıklı mı arkadaşlar
  12. A

Soru Xiaomi 17 pro max Türkçe ve global yapmak

Arkadaşlar watsupdaki isimler geç geliyor veya kişiler bölümünden kayıt yerini seçmeden isimler görünmüyor onun yerine telefon noları görünmekde bunun için yapabileceğim bir şey var mı ? Telefona tr dil eklemeye çalıştım çin programları sildim google servisleri kurdum vs. G [email protected]...
  13. A

Soru 17 pro max Türkçe dil ekeleme

Adb üzerinden yetki verin derken tam anlamadım ama araştırırım
  14. A

turkcelestirme klavuzunu uygulamak.icin ugrastim ve fabrika ayarlarina dondum
  15. A

Bu şekilde bir hata aldım. Bu nedenle türkçeleştiremedim birisi bana şu telefonu en iyi şekilde kurulumunu anlatırsa minnettar kalırım. Play store yükleme filan gider diye sıfırlayıp başlayamıyorum da telefon xiaomi 17 pto max
Üst Alt