adem ulusoy kullanıcısının son içeriği

1. adem ulusoy

Soru Poco x3 pro Anakartı nasıl temin edebilirim?

Eyvallah M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. adem ulusoy

Soru Poco x3 pro Anakartı nasıl temin edebilirim?

Telefonumun anakart problemi nedeniyle yaklaşık 1.5 ay önce gözyaşları içinde çekmeceye koyduk. Tamirci entegrelerimi sanırım yakmış. Her telefoncu bir şey söylüyor sebep olarak ama hem fikir oldukları konu anakartım bozulmuş. Telefonumu ışıklar içinde uyutmadan önce; anakart temini etmek...
  3. adem ulusoy

Yardım Poco x3 Pro kendiliğinden anakartı bozuldu.

Tavsiyem erkek arkadaşınızla evlenin bir poco x3 yu kurtaran dünyayı kurtarmış sayılır. Mutluluklar M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. adem ulusoy

Nasıl yaptınız hocam M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. adem ulusoy

vallahi billahi böyle oldu aynen bu şekilde can verdi elimde 1648742758 merhabalar hocam hayır yapmamıştım
  6. adem ulusoy

güncelleme 12.5.9.0 ıdı yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum. spot telefondu malesef. 1648638093 Haklısınız hocam Diyarbakır'da araştırmadan gittim o telefoncuya. Başka bir telefoncuya daha gittim iadeden sonra... yeni tamircim de aynı sizin dediğiniz gibi yüksek ısıdan dolayı anakarta zarar...
  7. adem ulusoy

İyi forumlar yaklaşık 8 aydır kullanmakta olduğum gözümün bebeği poco x3 pro telefonum elimdeyken aniden ekranı gitti. Şarj şoklaması da denemiş olmama rağmen netice alamayınca telefoncuya gittim işlemcimin bozulduğunu söylerek işlemcimi değiştirip tamir etti. Ancak 24 saat geçmeden telefon yine...
Üst Alt