Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, bu olay bir süredir zaten piyasada var ancak bilmeyen arkadaşlar için bir konu açma gereği duydum.
Poco M3 ve Redmi 9T cihazlarında(yurtdışı kayıtlılarda) güncelleme sonrası NV data hatası sorunu ortaya çıkıyor, her seferinde modem flashlamak gerekiyor bildiğiniz üzere...
Merhaba arkadaslar.
1-2 ay once mi10t pro kullaniyordum android10 da, normal kullanimda isinma tarzi bir sorunum yoktu. sensor de fazla tutaklik yapmiyordu. O cihazi sattiktan sonra yeni Mi10T düz modelini aldim.
Ve direk gelen android 11 e guncelledim.
Suanda sensor ciddi anlamda tutaklik...
Merhaba arkadaslar.
Bildiginiz üzere poco x3 de sadece 60 ve 120 hz modlari mevcut, 90 Hz Yok.
60 Hz de yeterli akiciligi yakalayamiyoruz.
120 Hz de ise batarya tüketimi artiyor.
Amacimiz ise hem akicikliktan ödun vermeyip hem de bataryamizi bir nebze olsun iyi gitmesini saglamaktir.
İşlem...
Merhaba, Ryzen İslemcilerde yasanan genel soruna cozum olarak, Ayrica Tum islemcilerinde destekledigi driverlari otomatik kuran ve sorunsuz calistiran bir paketin linkini Birakiyorum.
Direk İndirin ve driverlari otomatik kurmasi icin ileri diyin ve kurun.
İçerik : Qualcoom Usb Driver -...
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere mi9[cepheus] cihazınızın dosya sistemini nasıl f2fs yapacağınızı kısaca anlatmaya çalışacağım.
Ciddi bir performans artışı ve batarya süresinde uzama olduğunu gözlemledim ve sizle paylaşmak istedim :)
Sistem sadece EU-Masik-Miroom gibi custom romların STABİL...
Kimse de dememiş Cihazda twrp var, güncelleme almaması normal diye.
Cihaza MiflashTool ile yazılım yükleyin sorun çözülür fakat imei atılan yöntem dongle yöntemi falansa Muhtemelen Miflash ile yazılımdan sonra imei gider
çok temiz kullanılmış ve tamir görmemişse alınır.
Mesela az önce çiziksiz sıfır gibi iphone 8 aldım. İki senelik fakat çok temiz tamirsiz.
Her halükarda 3 sene daha ömrü vardır.
Kendisi ile özel iletişime geçtik ve sorunu çözeceğiz.
repair için 15 gün uğraşılmış fakat yapılamamış.
inşallah 1.5 saat içinde arkadaşın tüm sorunlarını çözeceğiz. :)