addonsisrafil kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım AOSP Q rom Kurulurken error 7 hatası alıyorum

çözdüm update-script'ten ilk 2 satır kod silince kuruldu. 1636723998 Telefonun nedir?
  2. A

Fw'yi flashlıyorum ilk önce sonra Q Rom flashlamaya denedim error 7 hatasini aldim yinede çözemedim
  3. A

Büyük ihtimal twrp'den kaynaklı pbrp'yi deneyeceğim umarım olur.
  4. A

Orangefox ile AOSP Q romu kurmayı deniyorum error 7 hatasını alıyorum,resurrection remix kurmayı denedim error 7 hatasını alıyorum nasıl çözebilirim?
  5. A

Yardım Pixel Experience Açılışı en fazla kaç saat sürer?

Yardımınız için teşekkür ederim.
  6. A

İlk kurulum yaptığım için uzun sürebilmesi normal mi? bu arada soru soruyorum biraz heyecanlı olduğum için kusuruma bakmayınız.
  7. A

Tekrardan kurulumu yaptım en fazla kaç dk beklemem gerekir? Bu sefer ilk önce fw kurarak kurdum.
  8. A

wipe yaptıktan sonra romu kurdum daha sonra sonra firmwareyi kurdum.
  9. A

İlk defa kurduğum için soruyorum cevaplarsanız sevinirim.Rom'u kurduktan sadece 15 dkden fazla oldu normal mi?
  10. A

Yardım Merhaba Ben Moto E4 Plus Telefonuma Miui 11 Portlamak istiyorum ne yapabilirim

tamamdır cevabın için teşekkür ederim [emoji298] Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. A

Yardım Merhaba Ben Moto E4 Plus Telefonuma Miui 11 Portlamak istiyorum ne yapabilirim

Yapamayacağım için üzüldüm ama cevabın için teşekkür ederim Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

MTK Port Nasıl Yapacağımı bilmiyorum Portlamak için ne yapmam gerekiyor? şimdiden yardımcı oldugunuz için Teşekkürler Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt