adanali01 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Android car play

Merhaba arkadaslar Uygulama olarak easy con kullaniyorum. Fakat eskiden arabaya baglandigimda mi8 pro da whatsapptan araba ekrani uzerinden yazi yazabiliyordum, simdi yazamiyorum. Ayrica mi 9t pro otomatik autocar play guncellemesi aliyor ama baslatma simgesi vesaire hicbir sey yok. Onu nasil...
  2. A

Soru Root olmadan Gcam

Merhaba arkadaslar, Mi 8 pro dan 9t pro ya gecmis bulunmaktayim. Gcam nasil yuklerim, cihazim rootsuz.
  3. A

Çözüldü Mi 8 SE 10.3 guncelleme sonrası ufak capli kasmalar

Hocam yorumları okuyabilirsiniz. Magisk yüklemeniz lazım, yani root yapılmalı. Ama bunun dışında temiz kurulum da yapabilirsiniz PC var ise.
  4. A

Yardım Miui 10 bateri durumu

Telefon 1 Telefon 2 WLAN yapılandırması çıkıyor. Bende de pil bilgisi yok :)
  5. A

Soru Mi Band 3 Almaya Gerek Var Mı?

İkişer ikişer sayiyordurhaha--
  6. A

Çözüldü Mi8 android auto açmıyor

Evet opellerde öyle bir durum var seçmeniz lazım sayın aydin82 , ayrıca yazılımının da güncel olması lazım diye biliyorum araçta, sonra ilk kurulumunu (yani telefonu tanıtmayı) USB ile yapıyordum, sonra da wifi ile bağlanabiliyordum kablosuz bir şekilde. Telefona da en guncel versiyonunu...
  7. A

Uygulama Mi 8 SE Google Kamera (güncel)

Yanıtın için teşekkür ederim , aslında normal kemarasi da çok iyi de. Sırf merakımdan denemek istemiştim.
  8. A

Yok müdür bilen? APK ile basitçe kurabileceğim bir versiyonu yok mudur ?
  9. A

Magisk ile yukleyemiyor muyuz, hazır cihaz rootlu modül şeklinde göremedim de belki başka türlü yüklenebiliyor dur? 1557478616 Bir de bu işlemleri yapınca ana kamera üzerinde olumsuz bir etki olur mu? Ayrıca dediğiniz hatayı ben almıyorum kamera ve videoda. Yeşil hata hiçbir zaman karsilasmadim
  10. A

Soru Volte Aktif edemiyorum? ÇÖZÜLDÜ

Bende de aktif mi 8 SE
  11. A

Recovery Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.3.0-0423 Tek Tuş Yükleme Aracı

elikathesaver arkadaşımız dün çözmüştü, sizi bir yönlendirsin hocam.
  12. A

Soru Mi 8 SE slow montion var mı?

Teşekkür ederim hocam hemen bakıyorum.
  13. A

Soru Mi 8 SE slow montion var mı?

YouTube de 720p de slowmontion çektiğini gösteren videolar var ama ben kamera üzerinde göremiyorum. Ayrıca kısa video ile normal video arasında ne gibi bir fark var? Saygılar
  14. A

Rom Masik X Rom Hakkında

Dediğiniz doğru hocam öyleymiş. Üst üste kurduğum için. Ama temiz kuruluma gerek kalmadan, magisk kurarak kasılmaları düzelttim. Mis gibi şimdi hiç takılma yoke ellam :)
  15. A

Çözüldü Mi 8 SE 10.3 guncelleme sonrası ufak capli kasmalar

Rica ederim hocam ne demek, yardımlaşmak şart. :)
Üst Alt