Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. 10s cihazım twrpden birşeyler silip reboot yaptıktan sonra brick oldu. Bu konuyu buldum hocamız bayağı uğraşmış sağolsun. Tüm driverları eksiksiz kurdum spflash uygulamasında da herşeyi hallettim ama waiting for brom... yazısı gitmedi. Brom mod giriyorum ancak bağlanma sesi geliyor...
Geliştirici seçenekleri içerisinde yer alan USB hata ayıklama seçeneği sayesinde telefonda unutulan ekran kilidi açma işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. (USB hata ayıklaması = USB debugging) özelliği aktif olmalı.
Öncelikle ekran deseni unutulan telefonu usb ile bilgisayara...
Sorunu stock firmware yükleyip daha sonrasında format data yapmadan aospextended rom yükleyrerek çözdüm sonradan format yapıp aospextended i tekrar yükledim(başka hiçbir romda olmadı sadece aex)
Firmware güncelledim stock romda sadece ekran kapalıyken led yanıyor kilit ekranında da şarj oluyor gösteriyor ama durum çubuğunda şarj olmuyor gösteriyor. Stock romdan sonra lineageos roma geçtim hala aynı yardımınızı bekliyorum
1628235244
Bu arada telefon usb belleği ve sd kartı görmüyor