Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha fazla özellik mevcut ama donmalar kasmalar falan oldu bende. Forumda kullanan diğer arkadaşlarda benzer konularda aynı yorumları yaptıklarını okudum
Valla ben sıfır aldım IMEI atılı gelmişti. Yanlışlıkla güncellendi, ben de konuya hakim değildim. Satıcı arkadaş sağolsun pek ilgilenmemişti. BL kilidi için başvurmuştum. BL açıldığında forumda araştırarak kendim hallettim. Çok zor değil sabitlenmiş konudaki twrp sürümü ile anlatıldığı gibi...
Güncelleme ile IMEI gitmez. Eu rom veya başka rom kurarsanda IMEI gitmez. Aynı cihazı kullanıyorum. MIUI 14 Eea, global, ve en son Eu denedim. Dün Endonezya Roma geçtim. Güncelleme yaptıktan sonra yada rom yükledikten sonra modem dosyası flashlaman gerekiyor sadece. Bahsettiğim tüm romlar için...
Aynı cihazda MIUI 14 eu rom kullanıyorum forumdaki modem dosyası ile herhangi bir sorun yok. Öncesinde global de denemiştim sorun olmamıştı. Rom yükleme aşamasında bir hata yapıyorsunuz sanırım. Baştan temiz kurulum yapın