adamar45 kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom RN 10 pro eu rom

Daha fazla özellik mevcut ama donmalar kasmalar falan oldu bende. Forumda kullanan diğer arkadaşlarda benzer konularda aynı yorumları yaptıklarını okudum
  2. A

Rom RN 10 pro eu rom

Bence Google arama ve mesajlaşma istiyorsan EEA, MIUI arama istiyorsan endonezya
  3. A

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Modem dosyası kaynaklı olabileceğini bilmiyordum
  4. A

Rom Redmi Note 10 Pro 14.0.1.0 xiaomi.eu

Forumda canyılmazın paylaştığı v13 için olan modem dosyası sorunsuz çalışıyor. Endonezya rom kullanıyorm
  5. A

MIUI 13 "Xaomi Redmi Note 10 Pro Çağrı Kaydetme"

Türkiye romunu kurmuşsunuz. Endonezya romu kurmanız gerek MIUI arama ve mesajlaşma uygulamaları için. TKFIDXM 14.0.2 olanı
  6. A

Yardım Kasma gecikme sorunu

Bende de aynı şekilde donmalar takılmalar oluyordu. Birkaç gündür Endonezya rom kullanıyorum çok memnunum.
  7. A

Rom RN 10 pro eu rom

Valla ben sıfır aldım IMEI atılı gelmişti. Yanlışlıkla güncellendi, ben de konuya hakim değildim. Satıcı arkadaş sağolsun pek ilgilenmemişti. BL kilidi için başvurmuştum. BL açıldığında forumda araştırarak kendim hallettim. Çok zor değil sabitlenmiş konudaki twrp sürümü ile anlatıldığı gibi...
  8. A

Rom RN 10 pro eu rom

Güncelleme ile IMEI gitmez. Eu rom veya başka rom kurarsanda IMEI gitmez. Aynı cihazı kullanıyorum. MIUI 14 Eea, global, ve en son Eu denedim. Dün Endonezya Roma geçtim. Güncelleme yaptıktan sonra yada rom yükledikten sonra modem dosyası flashlaman gerekiyor sadece. Bahsettiğim tüm romlar için...
  9. A

Yardım Redmi Note 10 Pro restart atıp duruyor

TWRP ile yükledim. Versiyon 3.7.0. https://xiaomi.eu/community/threads/miui-14-stable-release.67685/
  10. A

MIUI 14 Redmi note 10 pro MIUI 14 için modem dosyası

Aynı modem dosyası ile daha önce global sürümü denedim sorun yok. Şuan EU rom kullanıyorum MIUI 14, onda da sorun yok
  11. A

Yardım Redmi Note 10 Pro restart atıp duruyor

Aynı cihazda MIUI 14 eu rom kullanıyorum forumdaki modem dosyası ile herhangi bir sorun yok. Öncesinde global de denemiştim sorun olmamıştı. Rom yükleme aşamasında bir hata yapıyorsunuz sanırım. Baştan temiz kurulum yapın
Üst Alt