ada53 kullanıcısının son içeriği

1. ada53

Soru 67 Watt Max - Mi Turbo Charge

mi türkiye garantili olarak aldım. Yanında gelen şarj cihazına takınca 67 watt max yazıyor animasyonlu olarak. Aynı şarj cihazına başka telefonları (örnek redmi note 8 )takınca mi turbo charge yazıyor. Mi turbo daha hızlı şarj demek değil mi. Benim telefon daha yeniyken nasıl olurda eski telefon...
  2. ada53

Yardım Klasik miui mesajlar ve kişiler uygulaması

Yeni nesil google mesajlar ve kişiler uygulamalarına bir tülü alışmadım. Eski stil miui mesajlar ve kişiler uygulamasına nasıl döndürebilirim telefonu. Ayrıca mesajlar ve kişiler uygulamasının sembolleri de çok kötü insanın gözünü alıyor şaşı gibi yapıyor
  3. ada53

Yardım Zil Sesi ve gelen arama açılınca otomatik ahize açılma sorunu

Mi9 t telefonun zil sesi açık olmasına rağmen gelen aramada ses yok ve aramayı açınca otomatik ahize açık şekilde konuşma gerçekleşiyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba
  4. ada53

Çözüldü Mi 9 T haber kısayolu

Ekranı sola çektiğimizde çıkan haber başlıklı kısayolu nasıl silebiliriz. Uygun-uygunsuz haberler çıkıyor malesef
  5. ada53

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

mi9 t 128 gb. Evofone dan aldım TR garantili. Karalı sürüm vardı.
  6. ada53

Haber Miui 11 geldi sonunda

Uygulama kasasında adımsayar göremedim. Yazı karakteri farkınıda görmedim
  7. ada53

Haber Miui 11 geldi sonunda

Uygulama simgeleri çok güzel olmuş. Menülere yeni başlıklar eklenmiş. Ortam ekranına yeni semboller ve saat şekilleri eklenmiş
  8. ada53

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Az önce bana gelgi. Uygulama simgeleri çok güzel olmuş. Yeni menüde başlıklar eklenmiş.
  9. ada53

Yardım Mi 9 T Kılıf içinde Görüntülü arama

İşim gereği mi9 t yi bel kılıfında kullanıyorum. Watsap görüntülü arama gelince kamerayı kılıfın içindeyken açmaya çalışıyor. Uygulama erişim izinlerinden watsap için kamera erişimini kapattım ancak bu kapatma sadece ilk görüntülü arama için geçerli.Görüntülü görüşmeyi bitirdikten sonra kamera...
  10. ada53

Yardım Miui Global 10 Operatör adı değiştirme

Mi6 ya miui global 10.0 kararlı güncellemesi geldikten sonra bildirim çubuğunda operatör adı olarak yazdığım isim artık çıkmıyor. Sadece kilit ekranında sol üst köşede çıkıyor. Acaba miui 10 da operatör adı değiştirmek mümkün değilmi ?
  11. ada53

Yeni imei yükleme

Telefonun imei kayıtlı değil mesajı geldi. Yeniden imei yüklemesi yapabilecek uzaktan bilgisayar bağlantısıyla bunu yapabilecek kimse varmı acaba
  12. ada53

Büyük Dosya Yükleme

Atılıyor sıkıntı yok ama dosya 2 gb büyük olunca videoyu klasör olarak görüyorsun ama açmaya çalışınca hata oluştu uyarısı veriyor
  13. ada53

Büyük Dosya Yükleme

Arkadaşlar mi5 128 gb telefonum var. Acaba bilgisayardan büyük videoları ( 2 gb ve fazlası ) telefona nasıl aktarabilirim. Bunun bir yolu varmı. Parça parça çektiğim videoları bilgisayarda birleştirdikten sonra tekrar telefona atmak istiyorum.
  14. ada53

Bilgisayardan video yükleyemiyorum

Yeni rom yüklerken videolarımı yedek olarak bilgisayara yükledim. Yeni rom u yükledim şimdi bilgisayara yüklediğim videoları tekrar telefona yükleyemiyorum. Mp4 destekliyor ama başka ... gibi bir hata alıyorum. Ayarlardan neyi düzeltmem gerekiyor
  15. ada53

Çözüldü Sistem başlatıcı durdu hatası

Bende de aynı sorun vardı. Stable rom u yükledim. Akbank uygulamasını yükleyince hata verdi yine kaldırdım düzeldi.
Üst Alt