ada53 kullanıcısının son içeriği

1. ada53

Soru 67 Watt Max - Mi Turbo Charge

mi türkiye garantili olarak aldım. Yanında gelen şarj cihazına takınca 67 watt max yazıyor animasyonlu olarak. Aynı şarj cihazına başka telefonları (örnek redmi note 8 )takınca mi turbo charge yazıyor. Mi turbo daha hızlı şarj demek değil mi. Benim telefon daha yeniyken nasıl olurda eski telefon...
  2. ada53

Soru Hyperos da gördüğün bir yeniliği yaz

bölge seçeneğini Türkiye yerine filipinler yapınca otomatik geliyor güncelleme. Güncelleme işlemi bitince tekrar türkiye yi seçebilirsiniz. Ben bu şekilde yaptım. Hiçbir sıkıntı yok şimdilik
  3. ada53

Yardım Xiaomi 13T HyperOs Güncellemesi Yaptım

Haklıymışsınız. Bakış algılama özelliği açıkmış o yüzden ekran kapanacakken beni algılıyor o amblem çıkıyor ve ekran kararmıyor
  4. ada53

Hyper OS yükledim telefonun sağ üst kısmındaki şarj yüzdelik kısmı 10 saniyede 1 silinip yerini yeşil renk küçük kamera ikonu ile değiştiriyor ve hemen 1 saniye sonra tekrar şarj göstergesi ne dönüyor. Bu sürekli oluyor.Bunun sebebi nedir acaba
  5. ada53

Filipinler yapınca saniyesinde güncelleme geldi. Güncelleme yükleniyor şimdi. Peki sonrasında tekrar Bölgeyi Türkiye seçince güncelleme silinirmi veya herhangi birşey olmaz Türkiye bölgesi ve hyperos lumu devam eder
  6. ada53

Yardım Klasik miui mesajlar ve kişiler uygulaması

garantiyi bozar mı. Bozmadan yapma imkanımız var mı ?
  7. ada53

Yardım Klasik miui mesajlar ve kişiler uygulaması

Yeni nesil google mesajlar ve kişiler uygulamalarına bir tülü alışmadım. Eski stil miui mesajlar ve kişiler uygulamasına nasıl döndürebilirim telefonu. Ayrıca mesajlar ve kişiler uygulamasının sembolleri de çok kötü insanın gözünü alıyor şaşı gibi yapıyor
  8. ada53

Yardım Mi 13T kılıf önerileri

https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-13t-kilif-lens-korumali-parmak-izi-brakmayan-kapak-45391464?magaza=kiliffuari Ben bunu kullanıyorum oldukça iyi koruyor kamerayı
  9. ada53

Yardım Zil Sesi ve gelen arama açılınca otomatik ahize açılma sorunu

Mi9 t telefonun zil sesi açık olmasına rağmen gelen aramada ses yok ve aramayı açınca otomatik ahize açık şekilde konuşma gerçekleşiyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba
  10. ada53

Rom Mi 9T/Redmi K20 Global Kararlı V12.0.3.0.QFJMIXM İndirme Bağlantısı

Miui 12 ile gelen fotoğraf ve video klonlama nasıl yapılıyor
  11. ada53

Çözüldü Mi 9 T haber kısayolu

Teşekkürler tamamen kapattı...
  12. ada53

Çözüldü Mi 9 T haber kısayolu

Ekranı sola çektiğimizde çıkan haber başlıklı kısayolu nasıl silebiliriz. Uygun-uygunsuz haberler çıkıyor malesef
  13. ada53

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

mi9 t 128 gb. Evofone dan aldım TR garantili. Karalı sürüm vardı.
  14. ada53

Haber Miui 11 geldi sonunda

Uygulama kasasında adımsayar göremedim. Yazı karakteri farkınıda görmedim
  15. ada53

Haber Miui 11 geldi sonunda

Uygulama simgeleri çok güzel olmuş. Menülere yeni başlıklar eklenmiş. Ortam ekranına yeni semboller ve saat şekilleri eklenmiş
Üst Alt