Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi türkiye garantili olarak aldım. Yanında gelen şarj cihazına takınca 67 watt max yazıyor animasyonlu olarak. Aynı şarj cihazına başka telefonları (örnek redmi note 8 )takınca mi turbo charge yazıyor. Mi turbo daha hızlı şarj demek değil mi. Benim telefon daha yeniyken nasıl olurda eski telefon...
Yeni nesil google mesajlar ve kişiler uygulamalarına bir tülü alışmadım. Eski stil miui mesajlar ve kişiler uygulamasına nasıl döndürebilirim telefonu. Ayrıca mesajlar ve kişiler uygulamasının sembolleri de çok kötü insanın gözünü alıyor şaşı gibi yapıyor
Mi9 t telefonun zil sesi açık olmasına rağmen gelen aramada ses yok ve aramayı açınca otomatik ahize açık şekilde konuşma gerçekleşiyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba
İşim gereği mi9 t yi bel kılıfında kullanıyorum. Watsap görüntülü arama gelince kamerayı kılıfın içindeyken açmaya çalışıyor. Uygulama erişim izinlerinden watsap için kamera erişimini kapattım ancak bu kapatma sadece ilk görüntülü arama için geçerli.Görüntülü görüşmeyi bitirdikten sonra kamera...
Mi6 ya miui global 10.0 kararlı güncellemesi geldikten sonra bildirim çubuğunda operatör adı olarak yazdığım isim artık çıkmıyor. Sadece kilit ekranında sol üst köşede çıkıyor. Acaba miui 10 da operatör adı değiştirmek mümkün değilmi ?
Arkadaşlar mi5 128 gb telefonum var. Acaba bilgisayardan büyük videoları ( 2 gb ve fazlası ) telefona nasıl aktarabilirim. Bunun bir yolu varmı. Parça parça çektiğim videoları bilgisayarda birleştirdikten sonra tekrar telefona atmak istiyorum.
Yeni rom yüklerken videolarımı yedek olarak bilgisayara yükledim. Yeni rom u yükledim şimdi bilgisayara yüklediğim videoları tekrar telefona yükleyemiyorum. Mp4 destekliyor ama başka ... gibi bir hata alıyorum. Ayarlardan neyi düzeltmem gerekiyor