Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi türkiye garantili olarak aldım. Yanında gelen şarj cihazına takınca 67 watt max yazıyor animasyonlu olarak. Aynı şarj cihazına başka telefonları (örnek redmi note 8 )takınca mi turbo charge yazıyor. Mi turbo daha hızlı şarj demek değil mi. Benim telefon daha yeniyken nasıl olurda eski telefon...
bölge seçeneğini Türkiye yerine filipinler yapınca otomatik geliyor güncelleme. Güncelleme işlemi bitince tekrar türkiye yi seçebilirsiniz. Ben bu şekilde yaptım. Hiçbir sıkıntı yok şimdilik
Hyper OS yükledim telefonun sağ üst kısmındaki şarj yüzdelik kısmı 10 saniyede 1 silinip yerini yeşil renk küçük kamera ikonu ile değiştiriyor ve hemen 1 saniye sonra tekrar şarj göstergesi ne dönüyor. Bu sürekli oluyor.Bunun sebebi nedir acaba
Filipinler yapınca saniyesinde güncelleme geldi. Güncelleme yükleniyor şimdi. Peki sonrasında tekrar Bölgeyi Türkiye seçince güncelleme silinirmi veya herhangi birşey olmaz Türkiye bölgesi ve hyperos lumu devam eder
Yeni nesil google mesajlar ve kişiler uygulamalarına bir tülü alışmadım. Eski stil miui mesajlar ve kişiler uygulamasına nasıl döndürebilirim telefonu. Ayrıca mesajlar ve kişiler uygulamasının sembolleri de çok kötü insanın gözünü alıyor şaşı gibi yapıyor
https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-13t-kilif-lens-korumali-parmak-izi-brakmayan-kapak-45391464?magaza=kiliffuari
Ben bunu kullanıyorum oldukça iyi koruyor kamerayı
Mi9 t telefonun zil sesi açık olmasına rağmen gelen aramada ses yok ve aramayı açınca otomatik ahize açık şekilde konuşma gerçekleşiyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba