Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda crdroid 8.2 kullanıyorum fakat 9.3 çıkmış birazdan ona geçeceğim. Pubg mobile için en iyi kernel hangisi olur? Cihazım redmi note 10 pro max (sweetin)
Şu ana kadar crdroid, corvus OS ve şu an pixel experience + kullanıyorum. Crdroid'in a13 sürümünü kullandım güzeldi fakat a12 versiyonu da deneyeceğim. Pubg mobile için en çok performans veren rom hangisi?
Durdum durdum ve custom rom denemeye karar verdim. Tek isteğim sadece performans hangi romu önerirsiniz. Eu rom kullandım cihaz basbaya kasıyordu şu an 12.5.6 Türkiye rom kullanıyorum. Cihazın kutusunda hindistan modeli olduğu yazıyor ama kamerası 108 bu da kafamı karıştırdı. Neyse yardımcı...
MIUI 13 te yoktu 12.5 e döndüm bu şey çıktı kapanmıyor sesin kısık olması gereken yerde çıkıyor kısılmıyor da. Bu soldaki şey salondayım bir anda konuşma sesi ya havle
Türk telekom kullanıyorum volteyi açtırdık cihazda da telefon tuşlayarak açtım volte ve wifi arama açık. Ama sadece lte yapınca volte geliyor diğer türlü gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim imei den kaynaklı olabilir mi haberservis'in modemini kullanıyorum şu anda 13.0.8 ama 13.0.15'te de aynı...