acerect kullanıcısının son içeriği

1. acerect

Rom En hızlı custom rom

modem yüklemeniz lazım imei uçmaz internette var modem dosyaları
  2. acerect

Yardım Sweetin gcam ağır çekim sorunu

Xiaomi Google Kamera – Xiaomi Tools bu sitedeki gcam i indirdim fakat ağır çekime geçince uygulamadan atıyor. Çözümü var mı?
  3. acerect

Yardım Crdroid güvenilir mi

Neredeyse her hafta güncelleme alıyor. Kendim kullanıyorum telegram grubu var istediğin soruyu sorabiliyorsun cevaplıyorlar.
  4. acerect

Madalya 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.
  5. acerect

Rom En hızlı custom rom

Twrp den yüklemiştim
  6. acerect

Rom En hızlı custom rom

Şarj olurken yazıyor
  7. acerect

Rom En hızlı custom rom

Yaptığm testlere göre en fazla 17w a kadar çıkıyor. Cihazım redmi note 10 pro max (33w) crdroid 9.5
  8. acerect

Haber Yok Artık Bu Fiyatta Olmaz Diyeceğiniz. Poco F5 Pro Türkiye Fiyatı

İşlemcisi gen2 olsa daha iyi olurmuş. Gerçi banane alamayacağım
  9. acerect

Soru MIUI 14 geçmeli miyim?

Miui 14 olmuş. Miui 13 ten daha hızlı.
  10. acerect

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Evet hocam düzgün bir şekilde yazdığımı sanıyorum neden iki kez sordunuz. Kerneli yükledikten sonra telefon çalışıyor evet. Kurana el mi basalım illa
  11. acerect

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

108 lik pro max. Önce modemi attım sorun devam etti sürekli recovery e atıyordu sonra kerneli yükledim recovery e atmadı bir daha
  12. acerect

Modemden sonra yine recovery'e attı. Sonra twrp den "ahmethan98"in paylaştığı kerneli yükledim. Artık recovery'e atmıyor. Ama kernel yüklemek zorunda olmasaydı iyiydi.
  13. acerect

Akşam ben de deneyeceğim beklemedeyim. Teşekkürler
  14. acerect

Yardım Mi11 Ultra Ekran Süresi Az(Rom tavsiyesi)

Pixel experience plus öneririm.
  15. acerect

Yardım Mı 13 güncellemesi hata verdi telefon açılmıyor

Telefon yurtdışı anlaşılan güncelleme yapmayacaktınız.
Üst Alt