acemimerakli kullanıcısının son içeriği

1. acemimerakli

Yardım güncelleme sonrası fm radyo çalışmıyor

Poco x3 nfc cihazımda 13.0.1.0 güncellemesi sonrası fm radyo çalışmıyor. Bu problemle karşılaşan var mı? varsa çözüm bulabildiniz mi? (TR garantili cihaz, TR rom)
  2. acemimerakli

Satış Redmi Note 8 yurtdışı kayıtlı 4/64

Redmi note 8 yurtdışı imei kayıtlı 4/64 ekranı değişti. tüm fonksiyonları çalışıyor. Arka kapakta kılcal çizikler haricinde herhangi bir çizik, çatlak yoktur. (siyah)
  3. acemimerakli

Yardım Mi 9t güncelleme esnansında twrp silindi

Düzeltme yapmak istiyorum. Anladığım kadarıyla telefonunuz orijinal recovey yüklenmiş durumdu ama an telefonunuz çalışıyor değil mi? Eğer öyle ise yapacağınız bir şey yok kullanmaya devam edebilirsiniz. Kasma vb konuları ise bir sonraki güncellemeye kadar beklemenizi önerim. (eğer twrp, rom...
  4. acemimerakli

Yardım Mi 9t güncelleme esnansında twrp silindi

twrp'yi yükleyememişsiniz. işlemi baştan tekrar yapmanız gerekiyor. ayrıca twrp'nin kalıcı olması için magisk de yükleyin, yoksa yine gider
  5. acemimerakli

İnceleme Bölgelere Göre Face ID ve Ses Yüksekliği Durumu

ayarlar ekranında arama bölümüne "bölge" yazın, çıkacaktır. bazı romlarda gizlenmiş olabiliyor.
  6. acemimerakli

Soru Telefon Acılmaması

mi5 telefonların kronik hastalığı, forumda bu konuya ilişkin yazışmalar bulabilirsiniz. Zenex üstad yardımcı olabilir.
  7. acemimerakli

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme bu linkteki yöntem işinize yarayabilir. (telefon root'lu ise) Rehber - Mi9t Volte VoWifi aktivasyon denemesi. (root'suz)
  8. acemimerakli

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

vowifi için uçak moduna aldığınızda wifi açık olmalı ve bir wifi ağına bağlı olmalı.hücresel veri varsa zaten vowifiye gerek olmaz arama yapar...
  9. acemimerakli

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/volte-vowifi-german-user-t3816516/page5#post77150874 az önce girdim, link sağlamdı. tekrar deneyebilirmisiniz. 1573065831 [Guide] VoLTE + VoWiFi working for German carriers bu linkten de bakabilirsiniz
  10. acemimerakli

Soru Eu rom Whatsapp Bildirim

ayarlar kısmında bildirim gelince ekranı uyandır gibi bir ayar olmalı. onu açtığınızda mesaj gelince ekran uyanır. ayrıca whatsapp bildirim ayarlarından da ekran bildirimini açmanız gerekir.
  11. acemimerakli

İpucu Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

arama ekranında *#*#86583#*#* kodunu yazın, volte aktif olacaktır
  12. acemimerakli

Yardım Mi 9 Se IMEI Recovery

Alınan yer size yardımcı olacaktır...
  13. acemimerakli

Yardım Mi 9 Se IMEI Recovery

İmei yoksa hiçbir yerde kullanılamaz...
  14. acemimerakli

Yardım Mi Note 3 Twrp

Magisk yüklerseniz twrp silinmez.
Üst Alt