acelik kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Mi6 AHİZE (Karşıdan Gelen Ses)

bende aynı sorunu yaşadım ses çok az geliyordu ancak yine bu forumda gördüğüm bir yorumu denedim iğne ile bir kaç delik açtım ilk haline geri döndü. bunu yaparken dikkali olmanız gerekiyor tabiki.
  2. A

Yardım Mi 6 Navigasyon tuşları sorunu

tşk ederim. hocam daha önce hiç açmadıysan profesyonel yardım almak en iyisi. Telefona yeni rom atmak istedim youtube da çok basitti bir başladım 2 gün boyunca açamadım teli :)
  3. A

Telefonu sıfırlandıktan sonra sorun düzeldi hocam.
  4. A

Arkadaşlar benim sorunum bir kaç haftadır mevcut. Bazı uygulamalarda telefondaki navigasyon tuşları yani geri ve diğer tuş çalışmıyor ancak telefonu güç tuşundan yeniden başlattığım zaman normale dönüyor. ortadaki parmak izi kısmında da ana menü için kısa bastığımda çalışmıyor ancak uzun süre...
  5. A

Yardım Mi6 Sim kart değişikliği mi cloud doğrulanmıyor

ben bu yapılanların hepsini denedim türk telekom için hiç bir sonuç alamadım. üstelik sürekli yurtdışı mesaj atıldığı için 30 tl sms parası ödedim ekstradan :) ben vazgeçtim bu işi yapmaktan böyle kullanıyorum.
  6. A

Çözüldü 9.2.2 güncelleme Mi6 volTE

çok tşk ederim . volte açık kapalı ayarı çıkmıyordu kod sayersinde çıktı. çok tşk ederim sorunum çözüldü.
Üst Alt