acekiller kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom MIUI 12.6 | MIUI BANGSAT | Redmi Note 9S / 9 Pro Curtana-Joyeuse / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

Hocam siz şuan bu romu mu kullanıyorsunuz ? pil ve performans açısından en iyi MIUI rom hangisidir ?
  2. A

MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Razer v2.1 Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

Hocam elinize sağlık bir sorum olacak içinde gömülü magisk geliyormu veya kurmak zorundamıyız ?
  3. A

Rom CherishOS v2.4 OFFICIAL Android 11 (Miatoll)

Elinize sağlık hocam aosp rom tarafında emeğiniz büyük gerçekten :D
  4. A

MIUI 12.5 MIUI 12.6 | 21.4.7 Port Redmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro (Miatoll) Repack

Hocam ilk öncelikle elinize sağlık şuan bu romdamisiniz eğer bu romda iseniz pil performansı falan nasıl ?
  5. A

Rehber Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Miatoll Xiomi Eu 21.3.25 Mıuı 12.5 Rom

Hocam endonezya romdayım stock olan bu roma geçmeyi önerirmisiniz ?
  6. A

hocam bende romu kurucumda magisk olayı olmasa çok güzel olurdu :D
  7. A

hocam bende inşallah 2-3 gün sonra bu roma geçicem nasıl bir rom bakalım :D
  8. A

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro( Joyeuse) Global Kararlı Rom V12.0.2.0.QJZMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam elinize sağlık çok hızlısınız eu ya tahminen ne zaman gelir ?
  9. A

Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

Hocam şuan eu MIUI 11 deyim kendi otomatik güncellermi orange Fox üzerinden veri kaybı olmadan sizce ?
  10. A

tamam hocam bekliyoruz bende yükleyeceğim :D
  11. A

Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

Hocam bende sizin gibi oldu cihaz kapandı 6.4 geçtim daha stabil
  12. A

Rom MSM-Xtended 5.0 Android11 Redmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro Miatoll İndirme Linki ve Ekran Görüntüleri

yok hocam kernel felan hiçbirşey yüklemedim kurtarma moduna geçtikten sonra bişey oldu anlamadım :D
  13. A

Rom MSM-Xtended 5.0 Android11 Redmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro Miatoll İndirme Linki ve Ekran Görüntüleri

hocam arada bir kendi kendine yeniden başlatıyor siz yaşadınız mı tam ekran kilidini açıcaktım yeniden başladı kendikendine :D
  14. A

hocam bende kullanıyorum ama böyle bir problem ile karşı karşıya kalmadım
  15. A

hocam romu sorunsuz bir şekilde yükledim gerçekten bir takılma ile karşı karşıya kalmadım güzel bir rom pil performansı gerçekten iyi elinize sağlık tekrardan
Üst Alt