abuabu1221 kullanıcısının son içeriği

1. abuabu1221

Sohbet Yeniden Merhaba

Merhabalar, iyi forumlar. Yaklaşık 1 yıldır burada aktif değildim sınav vb. den dolayı. Sonunda geri dönmem mümkün oldu, çok özlemişim buraları ben yokken önemli birşeyler oldu mu acaba?
  2. abuabu1221

Soru Bir Uygulama Başlayınca Diğerini Otomatik Kapatma.

Merhabalar iyi forumlar. Telefonda bir uygugulamayı başlatınca başka bir uygulamanın çalışmasını durdurmak mümkün müdür?
  3. abuabu1221

Soru Mi Box S Bazı Sorular

Merhabalar iyi forumlar. Mi Box S cihazımı sinema sistemine çevirmek istiyorum. Fakat birkaç sorum var. Cihazı projeksiyon bağladığımda sıkıntısız çalışır mı? Projeksiyonla kullanırken 5.1 ses sistemine nasıl bağlayabilirim? Her 5.1 ses sistemi çalışır mı? Ses sistemi Netflix'de sıkıntı yaratır...
  4. abuabu1221

Çözüldü Netflix yüklenmiyor.

Merhabalar iyi forumlar. Telefonum normalde safetynet kontrolünden geçiyordu ve netflix yükleniyordu. Bu gün netflix yanlışlıkla sildim ve geri hiçbir şekilde yükleyemiyorum. Xposed kurdum. Busyboz kurulu. Masik rom. Android 10. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. abuabu1221

Sohbet Sakatlandım.

Maalesef bu gün evde yürürken yerde bulunan anahtarı görmeyip üstüne bastım. Anahtar ayağıma saplandı . Alçıya alındı. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. abuabu1221

Soru Note 10 miui port.

Merhabalar iyi forumlar miui ailesi. Note 10 telefona geçme ihtimalim var. Bildiğiniz miui port varmı acaba?
  7. abuabu1221

Sohbet Doğum tarihi değişiklikleri.

Merhabalar iyi forumlar. Bu konu hakkında forumda konu bulamadım. Doğum tarihini isteyerek ya da istemeyerek yanlış giren arkadaşlar olabilir. Onların doğum tarihinin değiştirilmesi için iyi olur diye düşündüm. İlk değiştirmeyi ben istiyorum. 27 Kasım 2005 olarak değişmesini rica ediyorum doğum...
  8. abuabu1221

Yardım Play store indirme %96 da takılıyor.

Merhabalar iyi forumlar miui ailesi. Maalesef telefonumda gene sorun var. Play store den herhangi birşey indireceksem veya gübcelleyecemsem 96 da takılıyor. Verileri temizledim. Telefonu yeniden başlattım çözüm yok. Önerilere açığım. Mi MIX ALPHA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. abuabu1221

Sohbet Okul müdürünü şikayet etmek.

Merhabalar iyi forumlar. 8.sınıfa giden bir öğrenci olarak geçen gün yaşadığım bir sorun hakkında önerilerinizi merak ettiğim için bu konuyu açtım. Bildiğiniz gibi 7 günlük bir tatile girdik. Ama bizim okul müdürümüz: Tatil yok herkes okula gelecek! Dedi. Bende okul müdürünün sözünden çıkmamak...
  10. abuabu1221

Tema Telefonu iphone'a dönüştür (tema+zil sesi+yazı tipi içerir)

Ferrari olsun doğan gibi gözüksün olmuş bence ama siz bilirsiniz :D Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. abuabu1221

Sohbet Tapatalk Resimler Yok.

Merhabalar iyi forumlar miui ailesi. Son 3-4 gündür Tapatalk üzerinden resimler yüklenmiyor. Resimlere bakmak istediğim zaman chrome üzerinde açmak zorunda kalıyorum. Çözüm önerileriniz açığım. MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. abuabu1221

Yardım Twrp den telefonu sildim yardım.

Bu mi flash sürümü ile bu romu deneyin: Mi Flash Tool – Xiaomi Tools (mi flash) 2016 olan. http://bigota.d.miui.com/V10.3.17.0.PFKCNXM/raphael_images_V10.3.17.0.PFKCNXM_20190816.0000.00_9.0_cn_708bc652c7.tgz (rom) MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. abuabu1221

Mi flash mı zararlı yazılım diyor? MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. abuabu1221

Telefona mi flash üzerinden dediğim şekilde rom atmayı denediniz mi? Çünkü bütün romlar mi flash ile uyumlu değil eğer bulamazsanız ben size link atabilirim. Ve forumda çoğu üstadım bu işi para ile yapmayı tercih etmiyor. MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. abuabu1221

Emin olabilirsiniz forumdaki Zenex gibi üstadlar çoğu telefonundan çok daha iyi iş yapıyor. Bazı telefoncular twrp bile kurmayı bilmiyor. MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt