Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar telefonum redmi note 12 oto 5g. Daha önceden bir kaç defa Yavaş şarj olma şarj esnasında şarj kesme sorunu olmuştu cihazın şarj soketini diş fırçası ile temizlediğimde düzelmişti. 3 gün önce yine oldu aynı sorun bu defa geçmiyor cihaz 67 watlık şarj Makinesi ile son derece Yavaş şarj...
Hocam IMEI atan arkadaşım fake romdan globale geçirip IMEI atmıştı o esnada botloader kilidini kapatmıştı. Hyper os 2.xx gelince güncelleme brick olur falan demişti ondan sordum.
1749719775
Cevabınız için teşekkür ederim
Merhaba, telefonum redmi note 12 pro 5g şuan hyper os 1.0.18.0 UMOMIXM romu yüklü, hyperos 2.0.2.0 güncellemesi geldi. Telefonumda botloader kapalı yurt dışı cihazı ve yazılımsal IMEI atılmış. İmei gitmeden nasıl güncelleme yapmalıyım yardımcı olacak var mı?
Selamlar mi 10t lite telefonuma eu rom un son stabil sürümünü yükledim android 12 tabanlı. YouTube vanced yüklemek istediğimde yükleme kullanıcı tarafından iptal edildi diye hata veriyor. Mıuı optimizasyonundandır diye düşündüm fakat kapatamadım. Sorunu çözebilecek biri varmı acaba kardeşler
Telefonumun ekranı kırıldı fakat telefon halen çalışıyor. Alarm çalıyor arama alıyor sadece görüntü yok. Bu şekildeyken içindeki verileri nasıl alabilirim. Ekran olmadığı için usb veri aktarımını seçemiyorum. Yardımcı olabilecek varmı
Merhaba dostlar, mi 10t lite cihazıma custoom rom yüklemeye çalışıyorum. Twrp yükleyip wip işlemlerini yapıp sonra indirdiğim romu cihaza atıp twrp ile hatasız yüklüyorum sonra cihazı yeniden başlattığımda mi recowery e atıyor kendini ve acılmıyor. Eu rom ve mi Globe rom ikisinde de aynı sorunu...
Merhaba mi 9t cihazıma MIUI 12.0.7.0 güncellemesi yaptiktan sonra twrp silinmiş farkında olmadan telefonun normal uygulamasindan wipe reset yaptim IMEI yok şuanda. Eski durumuna nasıl getirebilirim geri yükleme durumu varmı acaba