AbidinÇ kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Android 11 geldi.temizleyici hata veriyor.

Android 11 güncellemesini 2 ayda zor yükledi. 12.1.1 global kararlı sürüm mi note 10 lite cihaz. Temizleyici uygulamasını açtığım da kullanılmayan dosyaları taramasını bitirmiyor. Durdur diyorum iptal oluyor tarama. Sonra temizle yapıyorum. Neden iptal etmek zorundayım. Adam akıllı...
  2. A

Rom miui v12.1.1.0.RFNMIXM kararlı 2.3G sürüm yüklenmiyor

Stoya, sebeplerini bilmediğim halde telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. sadece yedekleme olarak resim, video, sms geçmişi, rehber kişileriniyaptım. Telefon ve uygulama verilerini yedekleme yapmadım! telefon yedeklemeyi bitirdi, normal şekilde kurdum ve direk miui 12.1.1.0 olan güncellemeyi...
  3. A

tşk ederim cevap yazdığınız için cevap gelmeyince yeni konu açmak zorunda kaldım. baya uzun bir süre forum sayfası kullanmadım. bu şekilde denedim. kaynak doğrulanamıyor. dosya yöneticisinde miui rom anında 2.4g zip yüklüyor. ( 1 saniye içerisinde) silmeme rağmen. her türlü denedim. benim...
  4. A

15 ocak ta güncelleme geldi. miui v12.1.1.0.RFNMIXM kararlı 2.3G sürüm 1 aydır güncelleme yarıda kalıyor, %100 1 defa oldu kaynak doğrulanamadı yazdı. güncellemesini bitirmiyor. 2 gün iptal etmedim güncelleme yüklemesini %10 da kalmış. farklı günde denedim 10 saat iptal etmedim %40 da kalmış...
  5. A

Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

15 ocak ta güncelleme geldi. miui v12.1.1.0.RFNMIXM kararlı 2.3G sürüm bu. 1 aydır güncelleme yarıda kalıyor, %100 1 defa oldu kaynak doğrulanamadı yazdı. güncellemesini bitirmiyor. 2 gün iptal etmedim güncelleme yüklmesini %10 da kalmış. farklı günde denedim 10 saat iptal etmedim %40 da...
  6. A

MIUI 12 miui 12 güncellemesi gelmedi

Bende 2 hafta oldu MIUI 12 gelmedi yeni marka yeni arayüz kullanıyorum . Yükselmeden önce telefonu öğrenmeye çalışıyorum hata sorun varsa yada yükselince neler gelecek bilmiyorum. Sistem güncelleme ayarlar oto yúkleme ve önceden al tiklerini açıp kapatabilirsin. Yorumlardan kronik sorun sensör...
  7. A

Yardım Mi note 10 lite ekran ışık çentik çizgisi ve aynı anda arama yaptığınızda hata

1599767376 Herkese selamlar; Çentik gizle Tam ekran modunda oyun reklamları geldiğinde ekranda pixel çizgi çıkıyor .11-8- güncellemesi mevcut 1 hafta oldu telefonu alalı. belki ayarı vardır bilmiyorum. Biriyle konuşma yapıyorum. Telefonu kapatıyorum konuştuğum kişi ile aynı anda arama...
Üst Alt