Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android 11 güncellemesini 2 ayda zor yükledi. 12.1.1 global kararlı sürüm mi note 10 lite cihaz. Temizleyici uygulamasını açtığım da kullanılmayan dosyaları taramasını bitirmiyor. Durdur diyorum iptal oluyor tarama. Sonra temizle yapıyorum. Neden iptal etmek zorundayım. Adam akıllı...
15 ocak ta güncelleme geldi. miui v12.1.1.0.RFNMIXM kararlı 2.3G sürüm 1 aydır güncelleme yarıda kalıyor, %100 1 defa oldu kaynak doğrulanamadı yazdı. güncellemesini bitirmiyor. 2 gün iptal etmedim güncelleme yüklemesini %10 da kalmış. farklı günde denedim 10 saat iptal etmedim %40 da kalmış...
1599767376
Herkese selamlar;
Çentik gizle Tam ekran modunda oyun reklamları geldiğinde ekranda pixel çizgi çıkıyor .11-8- güncellemesi mevcut 1 hafta oldu telefonu alalı.
belki ayarı vardır bilmiyorum. Biriyle konuşma yapıyorum. Telefonu kapatıyorum konuştuğum kişi ile aynı anda arama...