AbeRazor kullanıcısının son içeriği

1. AbeRazor

Çözüldü Mi 4W telefonum Factory Reset Yaptıktan Sonra MI ekranında Takılı Kaldı

üstad olmuyor gel bağlan pc dene olursa ne istiyorsan vericem 1573390057 mi4 değil ki zaten redmi note 6 pro benim telefonum
  2. AbeRazor

üstad olmuyor yani xiaomi markası o kadar illet bişey yapmış ki telefonumu açamıyorum formatlıyamıyorum kaldı böyle dümdüz boot kilidi kapalıysa hiçbir türlü room vs atılmıyor hepsini denedim telefonu açıp geliştiriciyi açın diyor ulan zaten telefonu açabilsem sorun oluayacak ortada 1573389325...
  3. AbeRazor

üstad aynı sorun bendede var boot kilidi kapalı cihazı açamıyorum flash boot olmuyor tools uygulamarıda olmuyor telefon dondu kaldı fastboot ekranını vs giriyor sadece çözümü yok sabahtan beri uğraşıyorum
  4. AbeRazor

Yardım XiaomiMİTool v2 Feature not aveable hatası

room atma için denediğimde böyle bir hata oluyor 1573387224 şimdi deniyorum inşallah olur 1573387752 olmuyor üstad telefonun boot kilidini aç diyor fakat telefon açılmıyor
  5. AbeRazor

üstadım telefonun bootlender kilidi kapalı bunu nasıl halledebilirim :/ ve ben mi hesabı hiç açmadım
  6. AbeRazor

brick ne demek hocam bilmiyorum android yazılımında baya büyük bir sıkıntı var ve nasıl düzelticeğimi bilmiyorum
  7. AbeRazor

Cihazımda andriod sorunlar var düzeltmek için indirdiğim programlar da yardımcı olamadı gerekli driverlerida kurdum sorun nedir bilen varmı aranızda çok acilll
  8. AbeRazor

Yardım Redmi Note 6 Pro cihazım Android Bozuldu Yardımmm!

bilgisayar artık cihazı hiç tanımıyor usb üzerinden , attığınız programı kurduktan sonra daha da gitti cihaz 1573377898 pc usb üzerinden görmüyor artık önceden bağlanıyordu yine
  9. AbeRazor

telefon üzerinden de bağlanabilirisiniz teamwiewr ile
  10. AbeRazor

üstadım halen olmuyor yardımcı olabilicek biri varsa bilgisayarıma uzaktan bağlanıp yapabilirmi ? cidden zor durumdayım 1573376902 üstadım rica etsem bilgisayarıma uzaktan bağlanırmısın benden kaynaklımı yoksa neyden yapamıyorum 1573376982 üstadım müsaitseniz pc bağlanıp yardımcı...
  11. AbeRazor

hangi driverleri hocam kendi açılırken otomatik kurulum yapıyor ama
  12. AbeRazor

seçtiğimde böyle bir hata çıkıyor
  13. AbeRazor

nasıl bir yol izlemeliyim üstadım bir bilginiz varmı
  14. AbeRazor

Merhaba arkadaşlar öncelikle cihazım Redmi note 6 pro cihazım son 1-2 aydır kendı kendine donuyor kapanıyor çeşitli hatalar veriyor donanımsal bir sorun yok , her hata verdiğinde format atıp 1-2 hafta daha düzgün kullanabiliyordum bu sabah cihazım tamamen kapandı format atmak itediğimde %99,99...
  15. AbeRazor

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Hard Reset [Fabrika Format] İşlemi • [Xiaomi Hard Reset]

merhaba üstadım çok acil bir roblem var, telefonum 1 aydır kendi kendine donuyor kapanıyor hatalar veriyor her seferinde format atarak bi nebze olarak devam ettim bugun ise format atmayı denediğimde %99,99 kalıyor telefonumun boot kilidi açık değil room da atamıyorum telefonumda açılma ekranında...
Üst Alt