Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üstad olmuyor yani xiaomi markası o kadar illet bişey yapmış ki telefonumu açamıyorum formatlıyamıyorum kaldı böyle dümdüz boot kilidi kapalıysa hiçbir türlü room vs atılmıyor hepsini denedim telefonu açıp geliştiriciyi açın diyor ulan zaten telefonu açabilsem sorun oluayacak ortada
1573389325...
üstad aynı sorun bendede var boot kilidi kapalı cihazı açamıyorum flash boot olmuyor tools uygulamarıda olmuyor telefon dondu kaldı fastboot ekranını vs giriyor sadece çözümü yok sabahtan beri uğraşıyorum
room atma için denediğimde böyle bir hata oluyor
1573387224
şimdi deniyorum inşallah olur
1573387752
olmuyor üstad telefonun boot kilidini aç diyor fakat telefon açılmıyor
Cihazımda andriod sorunlar var düzeltmek için indirdiğim programlar da yardımcı olamadı gerekli driverlerida kurdum sorun nedir bilen varmı aranızda çok acilll
bilgisayar artık cihazı hiç tanımıyor usb üzerinden , attığınız programı kurduktan sonra daha da gitti cihaz
1573377898
pc usb üzerinden görmüyor artık önceden bağlanıyordu yine
Merhaba arkadaşlar öncelikle cihazım Redmi note 6 pro cihazım son 1-2 aydır kendı kendine donuyor kapanıyor çeşitli hatalar veriyor donanımsal bir sorun yok , her hata verdiğinde format atıp 1-2 hafta daha düzgün kullanabiliyordum bu sabah cihazım tamamen kapandı format atmak itediğimde %99,99...
merhaba üstadım çok acil bir roblem var, telefonum 1 aydır kendi kendine donuyor kapanıyor hatalar veriyor her seferinde format atarak bi nebze olarak devam ettim bugun ise format atmayı denediğimde %99,99 kalıyor telefonumun boot kilidi açık değil room da atamıyorum telefonumda açılma ekranında...