Abdurrahman Can kullanıcısının son içeriği

1. A

HyperOS Xiaomi.eu 3.0.11 15T Pro(klimt) Android 16

canın sağolsun hocam
  2. A

HyperOS Xiaomi.eu 3.0.11 15T Pro(klimt) Android 16

hocam selamün aleyküm emeklerine sağlık yanlış anlamayın lütfen patreondan aldığınız romu denemek isterim izniniz olursa o romu atabilme şansınız var mı
  3. A

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G NFC Sorunu

hocam bl kapalı eng rom sonrası yüklesem açar mı acaba
  4. A

Mod Direnç değişmiş cihazda NFC'nin aktif edilmesi

Hocam Allah razı olsun işiniz gücünüz rast gitsin çok teşekkür ederim çok sükür yapabildim çok emeğiniz geçti hakkınızı helal ediniz
  5. A

inşallah çalışır o şekilde hocam bir deneyeyim
  6. A

hocam bunuda yükledim malasef olmadı galiba artık başka seçenek kalmıyor nfc kullanamayacagım ama bi ihtimal bu fake rom sizde mevcutsa linkini verirseniz birde direk fake romu kurasım var belki çalışır diye zaten başka çare kalmadı hayırlısı yardımlarınız için Allah razı olsun işiniz gücünüz...
  7. A

sağolun hocam indirmeye başladım bile inşallah hallolur haberdar edecem seni
  8. A

erişime ihtiyacınız var diyor erişmek için istek attım drivedeki dosyaya hocam bi zahmet bakabilir misiniz
  9. A

Araçlar 8 Elite Gen 5 İşlemcili Cihazlar İçin Tek Tıkla Bootloader Açma Uygulaması (CN CİHAZLAR DAHİL)

gördüm hocam okudum da belki bir umut denemeye deger mi diye sormuştum
  10. A

Araçlar 8 Elite Gen 5 İşlemcili Cihazlar İçin Tek Tıkla Bootloader Açma Uygulaması (CN CİHAZLAR DAHİL)

hocam selamun aleyküm ruby çin cihazı redmi note 12 pro 5g işe yarar mı çin cihazı diye dedim normal şekilde açılmıyor
  11. A

Allah razı olsun hocam inşallah olur nfc çok gerek oluyor yardımınız için varolun
  12. A

hocam önce bl kilidi açıkken magisk modülü ile nfc çalışıyordu bl kilitli şuanda magisk ile yapamıyom buda çalıştırmadı nfc yi şuanda endonezya romun ilk sürümü v14.0.1 var
  13. A

hocam sagolun Allah razı olsun yardımınız için sağolun varolun videodakilerin aynısını yaptım nfc gelmedi tekrar birdaha yaptım yine gelmedi nfc bende nedense işe yaramadı
  14. A

hocam selamün aleyküm ben fake romdan kurtulali seneler oldu elimde yedek yok NFC çalışmıyor bu cust.bin dosyasını bana hayriniza atar mısınız çok gerek oluyor nfc 1774810845 hocam selamün aleyküm bende aynı sorun yaşıyorum bu cust.bin dosyasını bana da atar misiniz
  15. A

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G NFC Sorunu

selam aleyküm hocam bana verir misin NFC çok gerek oluyor
Üst Alt