Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam selamün aleyküm emeklerine sağlık yanlış anlamayın lütfen patreondan aldığınız romu denemek isterim izniniz olursa o romu atabilme şansınız var mı
hocam bunuda yükledim malasef olmadı galiba artık başka seçenek kalmıyor nfc kullanamayacagım ama bi ihtimal bu fake rom sizde mevcutsa linkini verirseniz birde direk fake romu kurasım var belki çalışır diye zaten başka çare kalmadı hayırlısı yardımlarınız için Allah razı olsun işiniz gücünüz...
hocam önce bl kilidi açıkken magisk modülü ile nfc çalışıyordu bl kilitli şuanda magisk ile yapamıyom buda çalıştırmadı nfc yi şuanda endonezya romun ilk sürümü v14.0.1 var
hocam sagolun Allah razı olsun yardımınız için sağolun varolun videodakilerin aynısını yaptım nfc gelmedi tekrar birdaha yaptım yine gelmedi nfc bende nedense işe yaramadı
hocam selamün aleyküm ben fake romdan kurtulali seneler oldu elimde yedek yok NFC çalışmıyor bu cust.bin dosyasını bana hayriniza atar mısınız çok gerek oluyor nfc
1774810845
hocam selamün aleyküm bende aynı sorun yaşıyorum bu cust.bin dosyasını bana da atar misiniz