Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Mi5 cihazıma tahtakale de orijinal batarya diye satılan üstünde mi logosu olan batarya aldım. Bu 3.batarya ve hiçbiri hızlı şarj desteklemedi.
Sorum: İstanbul da orijinal eski tarihi olmayan batarya arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler değerli...
Merhaba Arkadaşlar
Mi A1 bootloader unlock halde rom yüklerken kapandı, bende arka kapağı açıp edl modunda flash atmaya çalıştım. Ama bu sefer cihaz hiç açılmıyor ve pc ye bağlanınca direk Qualcom HS-USB QDLoader 908 diye görünüyor. Yardımcı olurmusunuz ?
Volte ve 4.5 G de mi 6 modelinde aynı şekilde oluyor.
Çift hat kullanırken 1.hatta çağrı bitiminde 2.hatta internet gelmesi için veriyi tekrar aç kapa yapmak zorunda kalıyorum.
Mi 6 cihazımda 2 hat kullanmaktayım biri Turktelekom çağrılar için Turkcell internet için.
Türktelekom da çağrı sonrası Turkcell den internet alabilmem için Mobil veriyi açıp kapatmam gerekiyor. 9.1.24 sonrasında oldu.
İnşaallah yeni güncellemeyle düzelir.
2 Yılı aşkın Millenicom abonesiyim 1 kere daha arıza vermedi.
Taahhütüm bitince bana güzel de indirim yaptılar sağolsunlar.
Şimdi 50 megabit interneti 65 liraya alıyorum ve ne hız düşmesi var ne de takılması...
Müzik uygulamasının verilerini temizleyin. msa uygulamasının da verilerini temizleyin. Ardından uygulamayı açtığınızda reklamların gittiğini göreceksiniz.
Bizzat denenmiştir.