Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Mi 6 cihazımı kapalı halde şarja koymak istiyorum ama bir türlü kapalı kalmıyor.
Kapatıp şarja koyuyorum önce şarj olma ekranı geliyor ardından cihaz yeniden başlıyor.
Denemediğim rom kalmadı. Orijinal olsun custom rom olsun hepsini denedim ama sorun kronik sanırsam. Cihazı...
1 haftadır kullanıyorum. Herşey mükemmel ama miui arayüzünü alışmışım bu şekilde bana tuhaf geliyor.
Klon uygulama olmadığından miroom stabil 11 e geri döneceğim sanırım.
Android 9 biraz zorlayacak ama idare edeceğiz artık.
Şimdi sana bu sorunu ben nasıl çözdüm onu anlatayım.
Dediler ki modem değiştir, değiştirdim olmadı.
Dediler kabloyla bağla yine olmadı
Dediler tarihi manuel yap gene olmadı.
En sonunda telefonumdan wifiye bağlıyken wifi dağılımı açtım ve cihazdan telefonuma,telefonda wifi ye bağlı şekilde...
Ben devamlı dikey kullanıyorum ama youtube mxplayer filan o kısımlarda yataya geçiyor ve ekran kilitlenince parmak izi saçma bir şekilde sağ üst köşeye kayıyor.
Güneş ışığında devamlı ekran karardı mesela ama ayarlarda güneş ışığı altında kullanma seçeneği varmış onu açtım daha da kararmadı.
Ama...
Bende aynı durumu yaşadım ve telefonun çektiği akımı ölçtüm 3100 amper di.
Görsel hoşuna gidiyor ama ister istemez, vaay diyorsun turbo haa hemde mi6 da filan. :)
Ama görsellikten başka bir şey değil.
Her iki adaptörle test yaptım, çekilen amperler ve dolum süreleri aynı.
Şunu da unutmamak...
Bir firma neden kullanıcısının yedek parça isteklerini bir zaman sonra karşılamaz !
Sanki babalarının hayrına istiyoruz.
Getirsin parası neyse verelim.
3 defa mi 6 batarya değiştim, Deji dahil hepsini denedim. Maalesef daha 6 ay olmadı ama öğlene kadar bitiyor şarj.
Xiaomi servisi dese ki 200...
Merhaba arkadaşlar
Mi5 cihazıma tahtakale de orijinal batarya diye satılan üstünde mi logosu olan batarya aldım. Bu 3.batarya ve hiçbiri hızlı şarj desteklemedi.
Sorum: İstanbul da orijinal eski tarihi olmayan batarya arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler değerli...
Sağ olun efenim.
Android 7 yükledim cihaz tepki verdi açıldı filan ama başlamıyor. Twrp Recovery ile açıyorum hafıza 9GB gösteriyor 64GB lik telefonda.
Başlat dediğimde resimde ki gibi yazı çıkıyor.
Edl ile tekrar yüklüyorum. Gene aynı yere dönüyoruz. Hele ki son yeni çıkan romları hiç kabul...