abdulvahap kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım MIUI 11 pil yüzdesi

Türkçe'de % işaretini değerden önce kullandığımız için yeni telefonlarda da köşeler oval olduğundan sığmıyor. Başka dillerde değerden sonra işaret olduğu için İngilizce dilinde işaret sona geliyor daha düzgün bir görüntü ortaya çıkıyor. Bunu çeviri ekibine iletmek lazım bence. Onlar köşeli...
  2. A

Yardım Reklamlardan nasil kurtulunur?

Eyvallah.
  3. A

Rehber Gizli menü ile Chrome dahil reklamlara kesin çözüm (ROOTSUZ)

Son betayla birlikte ayarlar kısmına eklendi bu özellik. Tabi Android 9 ve üstü için. 1573438887 Bende %100 engelliyor neredeyse.
  4. A

Yardım MI9 KAMERA SORUNU HK

Evet. İlerleyen güncellemelerde mutlaka çözülecektir.
  5. A

Yardım MI9 KAMERA SORUNU HK

Miui 11 ile gelen Türkçe dilinden kaynaklanan genel bir problem. Telefon dili İngilizce olunca geçiş yapılabiliyor.
  6. A

Yardım Reklamlardan nasil kurtulunur?

Ben de bu yöntemi kullanıyorum. Gayet başarılı. dns.adguard.com adresini kullanıyorum. Bu dns yeterli mi başka tavsiyeniz var mı?
  7. A

MIUI 11 [Android 10] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Bende bi anormallik yok. Dpi ayarlarıyla oynadınız mı?
  8. A

MIUI 11 [Android 10] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

9.10.24 yayınlandı. Kilit ekranı sol menü değişikliği dışında göze çarpan bi değişik yok. Kameradan galeriye geçiş sorunu devam ediyor.
  9. A

Hocam betadaysanız beta sürümleri, stabildeyseniz stabil sürümleri wipe yapmadan yükleyebilirsiniz. Betadan stabile, stabilden betaya, eudan mirooma vs geçeceksiniz wipe şart; çünkü altyapılar farklı.
  10. A

Haftalıktan stabile mi geçtiniz? Öyle yaptıysanız zaten wipe şart. Aynı dağıtımlarda wipe gerek yok geçişlerde gerekli yalnız.
  11. A

Bi gariplik var hocam. Wipe yaptığınız zaman yeni sürüm yüklenmiş oluyor mu?
  12. A

Haftalık eu romdan geliyorsanız wipe gerek yok lakin global gibi başka altyapıdan geliyorsanız wipe elzem.
  13. A

Yükseltme olmaz hocam alt yapılar farklı. Geçiş yaparsınız. İndirip sıfırdan kurmanız gerekir.
  14. A

Son yükleneni indirmişsiniz zaten. 21'inde gece 3'te yüklenmiş.
  15. A

9.10.17 yeniden yüklenmiş. Dün gece 3.30 dan önce yükleyenler tekrar yüklesinler. 1571691503 Kilit açma animasyonu geri gelmiş, Google asistan (AI düğmesi) çalışmaya başlamış, galeriye geçiş düzelmemiş.
Üst Alt