Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Romla alakalı. Ben MiuiTr kullanıyorum CN tabanlı bir rom ama Mail uygulaması tamamen Türkçe. Saf CN ve EU da Türkçe olmuyor maalesef ancak eski sürüm bulup yüklerseniz onlar Türkçe oluyor.
Çin romundan kaynaklanıyor. Root varsa fix modülleri var yoksa yapacak bir şey yok. HyperOs 2 ye gelmiş ama hala bildirim sorununu çözmemiş bir Xiaomi gözden düşmeye devam ediyor.
Eu rom yayınlandı. Geçiş yaptım bir sorun yok.
https://yer.dl.sourceforge.net/project/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_FUXI_OS1.0.13.0.UMCCNXM_14.zip?viasf=1
Çok geç olmaz diye düşünüyorum. Stabile geçmeye değecek bir durum yok bence. Weekly zaten stabilin çok önünde . Stabil haftalığa yetişene kadar diğer beta da çıkar zahir.
İlla da geçeceğim diyorsanız format data şart.
Acele etmenize gerek biraz bekleyin bence. Farklı bir beta programı başlatacaklar tamamen kalkmadı. Haftalık geliştirme (Weekly Dev) yerini Beta ya bırakacak.
İki tane Çin Xiaomi 13 cihazım vardı. İlki miui14 le gelmişti sorunsuz kilidi açıldı. İkincisi HyperOs yüklü geldi. Onu bir türlü açamadım. 60 dolara açtırdım ancak.
Sizinki de ücretli açılacak gibi.