abdulvahap kullanıcısının son içeriği

1. A

Recovery Xiaomi 15 (dada) TWRP v3.7.1 A15 Destekli

Tgram da yeni sürümler var deneme fırsatım olmadı ama hataları giderdiğini söylüyor yapımcı
  2. A

Yardım Root Gizleme Sorunu

Zygisk Next modülünü yüklemediğiniz sürece KernelSu ve APatch ile bankacılık uygulamalarını sorunsuz kullanabilirsiniz.
  3. A

Yardım Rootlu cihazda Vakıfbank Uygulaması

KernelSu veya APatch root gizlemede gayet başarılı lakin Zygisk Next modülü işi bozuyor
  4. A

Yardım Xiaomi Mail uygulaması

Romla alakalı. Ben MiuiTr kullanıyorum CN tabanlı bir rom ama Mail uygulaması tamamen Türkçe. Saf CN ve EU da Türkçe olmuyor maalesef ancak eski sürüm bulup yüklerseniz onlar Türkçe oluyor.
  5. A

Yardım Xiaomi Mail uygulaması

Bildiğim kadarıyla dil dosyasını sunucudan çektiği için Türkçe olmuyor maalesef.
  6. A

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

13 ten geçmeye değer mi arkadaşlar
  7. A

Yardım Xiaomi 15 Pro bildirim hatası

Çin romundan kaynaklanıyor. Root varsa fix modülleri var yoksa yapacak bir şey yok. HyperOs 2 ye gelmiş ama hala bildirim sorununu çözmemiş bir Xiaomi gözden düşmeye devam ediyor.
  8. A

Soru HyperOS weekly güncellemesinin sona ermesinden sonra nasıl veri kayıpsız stable roma geçilir ?

Eu rom yayınlandı. Geçiş yaptım bir sorun yok. https://yer.dl.sourceforge.net/project/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_FUXI_OS1.0.13.0.UMCCNXM_14.zip?viasf=1
  9. A

Soru HyperOS weekly güncellemesinin sona ermesinden sonra nasıl veri kayıpsız stable roma geçilir ?

Xiaomi 13 dahil birçok model için kayıpsız geçiş romu yayınlandı.
  10. A

Çok geç olmaz diye düşünüyorum. Stabile geçmeye değecek bir durum yok bence. Weekly zaten stabilin çok önünde . Stabil haftalığa yetişene kadar diğer beta da çıkar zahir. İlla da geçeceğim diyorsanız format data şart.
  11. A

Acele etmenize gerek biraz bekleyin bence. Farklı bir beta programı başlatacaklar tamamen kalkmadı. Haftalık geliştirme (Weekly Dev) yerini Beta ya bırakacak.
  12. A

Yardım Mi 13 Bootloader Açma Sorunu

İki tane Çin Xiaomi 13 cihazım vardı. İlki miui14 le gelmişti sorunsuz kilidi açıldı. İkincisi HyperOs yüklü geldi. Onu bir türlü açamadım. 60 dolara açtırdım ancak. Sizinki de ücretli açılacak gibi.
  13. A

Yardım mi 6 twrp yükleme sorunu

Amd işlemciden kaynaklanıyor olabilir İntel deneyin. Ben bu şekilde hallettim.
  14. A

Yardım Xiaomi eu rom mesajlar ve çağrı geçmişieşitlenmiyor

Eu rom da temiz kurulum öncesi sorun yoktu bende. Romdan kaynaklandığını sanmıyorum.
Üst Alt