abdullahxx10 kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru MIUI 11 Güncellemesi

İlk partiden alacağım sonuçta 6 gün bekleriz sıkıntı yok
  2. A

Yardım Mı 5s Kasma

Mı 5s cihazim oyunları geçtim chromede dolaşırken menude dolaşırken bile kasıyor. (sadece sarjdayken boyle) ne yapmam lazım
  3. A

Yardım Mı 5s

Valla hocam konunun başında ss ise attım gördüğün gibi durum bildiğin gibi mi5s plus da 3gb ram yok . Bende anlasam zaten Xiaomi sahibi falan olcam herhalde
  4. A

Yardım Mı 5s

Hocam zaten kendim bulamasam bile birisine yollarım en son
  5. A

Sohbet Artık Mi 5s'im yok!

Bende de bu lanet (mı 5s) cihazdan var. Ama cihaz mi5s plus romu ile calisiyor. inşallah en kısa sürede kurtulurum.
  6. A

Yardım Mı 5s

Edl deneyecek bir bilgisayarim yok şuan ama en kısa sürede ayarlamaya çalışırım
  7. A

Yardım Mı 5s

Valla reis kernel sürümü mi5sle aynı ama mi 5splus romu çalıştırıyor
  8. A

Yardım Mı 5s

Ben çözdüm 1546365664 Bir taş altına bir taş üstüne o zaman düzelir bence ;)
  9. A

Yardım Mı 5s

Komik birşey daha var indirdiğim dosya silinmiş :(
  10. A

Yardım Mı 5s

Oraya girdim
  11. A

Yardım Mı 5s

Valla paketi seçtim güncellensinmi diye sordu tamam dedim sanki cihazı yeniden baslatma gibi bir hızda başladı telefon MIUI güncelleme ekranı 1 dk anca durmuştur
  12. A

Yardım Mı 5s

Birde romu yüklerken (telefon bozulduğu zamandan bahsediyorum) bir hata vermişti ama ne hatası hatırlamıyorum YouTube dan araştırdığımda romun içindeki bir adet txt dosyasından bir kaç tane satır silmem gerektiğini gördüm acaba o satırlar mi bozdu isi. 1546362190 Daha öncede söylediğim gibi...
  13. A

Yardım Mı 5s

Yükledi ama hala eski halinde
  14. A

Yardım Mı 5s

Bu herşeyi silermi yuklerse ona göre yedekleyeyim. (Hiç umudum olmasa da) ;)
Üst Alt