abdullahtatoglu kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Note 8 pro custom rom sonrası bluetooth ses kesilmesi sorunu

note 8 pro telefonum için aosp romları dolaşırken bir romda bluetooth kulaklıkta ses kesilmeye başladı kulaklıkla telefonun arssına elimi bile koyunca ses kesiliyor o romdan sonra 2 farklı roma daha geçtim hepsinde aynı bluetooth sorunu başka bir sıkıntı gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir...
  2. A

Yardım Redmi Note 8 ekran parlaklığı yükselmiyor usb çalışmıyor

iyi günler hocalarım elime eski bi note 8 geçti telefonun sorunu ekran parlaklığı en düşükte ve değişmiyor arada bi kendi kendine yükseliyor sonra düşüyor ayrıca cihazı pc ile bağlamak isteyince pc usb aygıtı tanımlanamadı diyor telefon sadece şarj oluyor dosya aktarımı olsun diye gelen menü...
  3. A

Rom Note 8 pro için A12 en stabil rom

aldığım beri yaklaşık 2.5 yıl stock rom kullanıyorum şuan (mıuı 12.5.8 global kullanıyorum) hiç custom rom işine girmedim şuan da mıuı dan da sıkıldım şarj süresi olsun ısınma ollsun çok rahatsız ediyor. Benim istediğim A12 olan günlük kullanım için özelleştirme çok önemli olmayan ekran süresi...
  4. A

Yardım Wifi den kopunca oyundan atması

Merhabalar hocalarım 2 gündür bu sorun oluşmaya başladı telefonu wifiye bağlayıp pubgm oynuyorum wifiden atınca oyundanda atıyor ve sistem başlatıcı yeniden başlatılıyor bunun sorunu nedir acaba? Sürüm : 12.0.5.0 kilit kapalı
  5. A

Yardım Game Turbo kısayollar pencere olarak açılmıyor

Telefonu sıfırladıktan 3 4 hafta sonra oyuna girdiğimde game Turbo kısayolunu açıp uygulama açınca açtığım uygulamayı tam ekrana alıyor bunun bir çözümü var mı dır?
  6. A

Yardım Xiaomi orjinal telefon uygulaması

Dostlarım selamlar mıuı 12 kullanıyorum global rom cihaza hiçbir şey yapmadım korkuyorum. Telefonda Google telefon uygulaması var. Ben bunu Xiaomi nin uygulamalarını yapmak istiyorum ama rom vs hiçbir şey değiştirmeden telefonun brick olmasından korkuyorum.
  7. A

Yardım Mi hesabınız donduruldu sorunu

Mi fit için hesap açmıştım. Bilgilerde doğum tarihimi yanlış yapmıştım 2005 yapmışım ben 2001 liyim sonradan değiştirmeye üşendim veli izni gerekiyor dedi takmadım zamanında şuanda hesaba girilmiyor. Veli hesabı ile girin diyor girdiğimde beyaz ekran verip atıyor giriş bölümüne giriş yapınca mi...
  8. A

Yardım Redmi Earbuds ses az gelme sorunu

merhaba arkadaşlar yeni earbuds kulaklık aldım sesi az geliyor gibi abimde earbuds var ama o çin sürümü olan ondan daha fazla ses geliyor anlamadığım bir şekilde acaba global için ses kısıklığı olabilirmi sesi yükseltmenin bir yolu varmıdır.
  9. A

Sohbet El bileğim dönmüyor

Daha az önce top oynuyorduk kaleciydim top gelince elimin ucuyla kurtarmaya çalıştığım için elin arkaya doğru döndü. Şuan elimi ileri geri döndürebiliyorum ama sağa sola dönmğyo şişme olmadı sizce ne olmuş olabilir doktora veya acile gitmelimiyim. Aynı durumu yaşayanlar varsa diye sordum
  10. A

Yardım MIUI 12 güncellemesi sonrası

Hocalar benim cihaza güncellemeyi yaptım.(MİUİ12) Şimdi ise yeni gelen durum çubuğu nu kullanıyorum ama interneti ne kadar kullandığımı göstermiyor bunu açmak için bir ayar varmı.
  11. A

Yardım Redmi note 8 pro MIUI 12 güncellemesi

Hocalar benim cihaza güncellemeyi yaptım.(MİUİ12) Şimdi ise yeni gelen durum çubuğu nu kullanıyorum ama interneti ne kadar kullandığımı göstermiyor bunu açmak için bir ayar varmı.
  12. A

Yardım recovery romu mi pc suite ile kurmak

merhabalar redmi note 8 pro cihazıma miui 12yi kurmak istiyorum ve sadece recovery romu var rootsuz nasıl kurabilirim veya garantisi gitmeden yeni telefon çünkü
  13. A

Yardım recovery romu mi pcsuite ile kurarsak ne olur

merhabalar redmi note 8 pro cihazıma miui 12yi kurmak istiyorum ve sadece recovery romu var rootsuz nasıl kurabilirim veya garantisi gitmeden yeni telefon çünkü
  14. A

Yardım GTA San Andreas menü sesi

Merhaba arkadaşlar hiç bildiğiniz GTA San Andreas'ın menü geçiş sesleri olan varmı. Mp3 şeklinde (bip sesi)
  15. A

Yardım Note 8 Pro netflix video açtığımda telefonu yeniden başlayması

1 hafta önce note 8pro yu android 10 a güncellemiştim . Recovery olarak. Güncelleme özelliklerinde netflix HD için uyumluyuz yazıyordu. Denediğimde telefon siyah ekran oluyor yeniden başlatıyor. Telefonda başka bir sıkıntı yok.
Üst Alt