abdullahparlak kullanıcısının son içeriği

1. A

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Global Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.4.0.RJDMIXM İndirme Bağlantıları

Bugun manuel olarak cihazi(mi 10t pro)guncelledim.İlk dikkatimi ceken galeride cekilmis olan bi fotoyu yakinlastirdigimda titreme seklinde kayma oluyo snra duzeliyo boyle bir sorun yasayan oldu mu ?
  2. A

Soru Mi 10T/Pro Güncelleme

Evet bahsedilen diger ozellikler gorunmuyor.
  3. A

Soru Mi 10T/Pro Güncelleme

Merhaba sabah ota dan guncelleme gelmis 12.5.4.0.Enhanced edition bu mu oluyor?İçeriğe baktigimda bahsedilen(enhanced edition icin)ozellikler yazmiyor.12.5.1.0 dan miui dowload ile manuel olarak 12.5.2.0 global kararliya gecmistim ondan dolayi mi acaba?
  4. A

Soru Mi10t Pro Guncelleme

Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin.
  5. A

1630873589 Tesekkurler.Bl kilidi actiktan sonra surum dusurme islemi gerceklestirdik diyelim ota guncellemeleri almaya devam ediyor mu cihaz ?
  6. A

Merhaba cihazim yurtdisi bl kilidi kapali imei atilmadi.12.5.1.0 global guncelleme sonrasi hard reset attim ama telefon aramalarda genel akicilikta cift tiklamada bataryada vs sorunlar yasiyorum.Bl kilidi acmadan recovery rom indirip(12.0.1.0 miui tr gibi)guncellemeden manuel secerek eski...
Üst Alt