Abdullahjr310 kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru En iyi iPhone teması

İyi günler, en iyi iPhone teması hangisi acaba? Xiaomi için?
  2. A

Yardım Arama kaydı

Eskiden kayıt aldığım zaman kayıt yapıyordu ama şuan kayıt almıyor, bütün izinler verildiği halde kayıt yapmıyor acaba bu sorunu nasıl çöze bilirim?
  3. A

Yardım Mi 9 lite ekran önerisi

Mi 9 lite cihazı için önere bileceğiniz sağlam ekran varmıdır?
  4. A

Yardım IMEI Gider mi?

Xiaomi Redmi not 10s var IMEI kayıtlı mi Flash ile Endonezya sürümünü kurarsam IMEI Gider mi?
  5. A

Yardım Şarj su gibi gidiyor

Cihaz Mi 11t sürüm Endonezya 14.0.4 telefon yarım gün bile çıkartmıyor ne yapmalıyım?
  6. A

Soru Xiaomi Telefon öneri

Xiaomi yurtdışı getireceğim Mi olarak yazılımsal kayıtlı bir telefon varmı önereceğiniz?
  7. A

Yardım Redmi 8 Şebeke sorunu

Telefonu yeniden başlattık bir anda şebeke gitti.Geri gelmedi. Hiç çekmiyor. Not:IMEI'DE GİTMEDİ
  8. A

Soru HyperOs Mi11t'ye ne zaman gelir?

HyperOs Güncellemesi geldiği zaman Mi flaş üzerinden mi sürüm atılır. Mi11t için IMEI gider mi?
  9. A

Yardım Huawei p40 pro telefona Play Store kurma

Huawei p40 pro telefona Play Store kurulur mu?
  10. A

Yardım Mi 11t şarj çok çabuk bitiyor

Endonezya 14.0.3 sürümü kurulu dün 21:00 gibi çıkardım şuan %19 Oyun oynayan birisi değilim sadece WhatsApp ve YouTube kullanıyorum bunun bir çözümü varmıdır.
  11. A

Yardım Xiaomi mi11T Fastboot modunda kaldı cıkmıyor

cihazda endonezya son surum kuruluydu 12.5.3.0 endojezyaya donmeye calıstım mi flastan ama fastboot ekranından cıkmıyor cihaz imei kaydını yapmadım.
  12. A

Yardım Mi 11t şarj dayanmıyor

Selamü aleyküm Mi 11t şarj dayanmıyor Tayvan sürümünün en sonu yüklü ne yapa bilirim
  13. A

Yardım Mi 9 lite için rom önerisi

Es Selamü Aleyküm Mi 9 lite için stabil bir rom varmıdır?
  14. A

Soru Mi 11t de ne kadar ekran süresi almalıyım?

Mi 11t de ne kadar ekran süresi almalıyım? Şuan Endonezya kullanıyorum Tayvan atarsam daha çok ekran süresi alır mıyım
Üst Alt