Abdullahjr310 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Telefon MIUI Recovery 5.0 ekranında kaldı, normal açılmıyor

Merhaba, Telefonum aniden MIUI Recovery 5.0 (Main Menu) ekranına girdi ve normal şekilde açılmıyor. Yeniden başlatmayı (Reboot) denedim ancak tekrar aynı recovery ekranına dönüyor. Cihaz herhangi bir işlem yapılmadan kendi kendine bu duruma geçti. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı...
  2. A

Soru En iyi iPhone teması

İyi günler, en iyi iPhone teması hangisi acaba? Xiaomi için?
  3. A

Yardım Arama kaydı

Eskiden kayıt aldığım zaman kayıt yapıyordu ama şuan kayıt almıyor, bütün izinler verildiği halde kayıt yapmıyor acaba bu sorunu nasıl çöze bilirim?
  4. A

Yardım Mi 9 lite ekran önerisi

Mi 9 lite cihazı için önere bileceğiniz sağlam ekran varmıdır?
  5. A

Yardım IMEI Gider mi?

Xiaomi Redmi not 10s var IMEI kayıtlı mi Flash ile Endonezya sürümünü kurarsam IMEI Gider mi?
  6. A

Yardım Şarj su gibi gidiyor

Cihaz Mi 11t sürüm Endonezya 14.0.4 telefon yarım gün bile çıkartmıyor ne yapmalıyım?
  7. A

Soru Xiaomi Telefon öneri

Xiaomi yurtdışı getireceğim Mi olarak yazılımsal kayıtlı bir telefon varmı önereceğiniz?
  8. A

Yardım Redmi 8 Şebeke sorunu

Telefonu yeniden başlattık bir anda şebeke gitti.Geri gelmedi. Hiç çekmiyor. Not:IMEI'DE GİTMEDİ
  9. A

Soru HyperOs Mi11t'ye ne zaman gelir?

HyperOs Güncellemesi geldiği zaman Mi flaş üzerinden mi sürüm atılır. Mi11t için IMEI gider mi?
  10. A

Yardım Huawei p40 pro telefona Play Store kurma

Huawei p40 pro telefona Play Store kurulur mu?
  11. A

Yardım Mi 11t şarj çok çabuk bitiyor

Endonezya 14.0.3 sürümü kurulu dün 21:00 gibi çıkardım şuan %19 Oyun oynayan birisi değilim sadece WhatsApp ve YouTube kullanıyorum bunun bir çözümü varmıdır.
  12. A

Yardım Xiaomi mi11T Fastboot modunda kaldı cıkmıyor

cihazda endonezya son surum kuruluydu 12.5.3.0 endojezyaya donmeye calıstım mi flastan ama fastboot ekranından cıkmıyor cihaz imei kaydını yapmadım.
  13. A

Yardım Mi 11t şarj dayanmıyor

Selamü aleyküm Mi 11t şarj dayanmıyor Tayvan sürümünün en sonu yüklü ne yapa bilirim
  14. A

Yardım Mi 9 lite için rom önerisi

Es Selamü Aleyküm Mi 9 lite için stabil bir rom varmıdır?
  15. A

Soru Mi 11t de ne kadar ekran süresi almalıyım?

Mi 11t de ne kadar ekran süresi almalıyım? Şuan Endonezya kullanıyorum Tayvan atarsam daha çok ekran süresi alır mıyım
Üst Alt