Abdullah_tambas kullanıcısının son içeriği

1. Abdullah_tambas

Yardım Telefon İçin Android Sanal Makine Lazım.

Arkadaşlar selam Paralel space gibi sanal makine uygulamalari söyler misiniz? Uygulama klonlamak istemiyorum sanal alan kurmak istiyorum.
  2. Abdullah_tambas

Yardım Rom yükleme sonrasi titreşim motoru çalışmıyor.

Cihaz global romdaydi bende direk custom eu geçirdim cihazı. İlk başlarda çalışıyordu titreşim motoru sonra bir kaç saat geçti cihazı şarja taktım. Şarjdan aldığımda titreşim motorunun çalışmadığını farkettim. Neden olmuş olabilir?
  3. Abdullah_tambas

Rehber Project Renegade Windows 10/11

Android cihazlarda ARM64 Windows 10/11 çalıştirmayi hedefleyen bir rom. Sorunsuz olarak bu romu çalıştırmış Xiaomi modelleri şunlardır; -Black Shark -Mi 6 -Mi 8 -Mi 8 Pro -Mi 9 -Mi Mix 2 -Mi Mix 2S -Mi Mix 3 -Mi Mix 3 5G -Mi Pad 4 -Mi Pad 5 -POCO F1 -Redmi K20 Pro/Mi 9T Pro Renegade Project...
  4. Abdullah_tambas

Yardım Telefon edl modunda fakat bilgisayar bilinmeyen usb aygıtı olarak görüyor

Telefon brick olmuştu bende cmd üzerinden rom yükeldikten sonra usb aygıtı tanınmadı hatası aldım çözümünü bilen var mı?
  5. Abdullah_tambas

Yardım Mi Flash Tool (Anti Roll Back error) hatası.

Resimdeki Hatanın çözümünü bilen varmı? Bu sorunu çözdüm bu sefer de bu hatayı aldım
  6. Abdullah_tambas

Yardım Redmi note 12 pro (sweet) mi flashda rom yazma succes ama telefonun ekranına görüntü gelmiyor

Mi kilidi açık. Globalden Eaa roma geçmek istedim Play Store'dan MIUI Lab ile fastboot rom dosyasını indirdim. Ardından bilgisayara atıp rardan çıkardım. Mi flash toola dosya yolunu gösterdim. Telefonu fastboot moduna alip mi flash tooldan flash all diyerek romu yazdım işlem succesful diyor...
Üst Alt