Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün gece telefonu yeniden başlat dedigim vakit zorunlu olarak format menüsüne yönlendirdi bu dogrultuda istemsizce format attım 50 GB resim müzikler video gibi tüm veriler silindi bu verileri geri getirmek mümkün mü
Arkadaşlar öncelikle merhaba
Bugün telefonumun ekranı kırıldı teknik servise verdim taktırdım ekran kırılanana kadar parmak izi sorunsuz çalışıyordu
Aldığım vakit parmakizi sensörünün çalışmadığını ve ayarlardan da görünmedigini gördüm
Ve güvenlik güncellemesi gelmişti
Bu durumda ne yapmam...
Trendyol dan mi 8 lite batarya satın aldım bugün normal teknik serviste taktırdım cihaz çok yavaş şarj oluyor bunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz
2.amper hızlı şarj ı destekleyen mi 8 lite telefonumda oyun için aldıgım 1 hafta kullandığım çevirici İstanbul içi elden teslim edilir gereken bilgi verilir güvenle kullanabilirsiniz
Isınma ses gecikmesi vb sorun yaratmıyor
Bu konuda bir çok yerin oldugunu zaten biliyorum "bilgisi olan diyerek açıklama yaptım cihaza problem sorun vb sıkıntılar yapabilir mi
Olası olumlu olumsuz sonuçlar hakkında bilgi almak için açılan bir konu...
Sizinde tam olarak okumadan böyle bir cevap yazmanız anlamsız olmuş.
Xiaomi nin desteklediği yada herhangi bir 3.5 mm Jack girişi ve şarj aleti girişli çevirici hakkında bilgisi olan veya nasıl satın alabilecegim konusunda yardımcı olabilir misiniz
Xiaomi mi 8 lite telefona sahibim ekranı değiştirmek istiyorum arkadaşım da aynı model telefona sahip değiştikten sonra ekran ışıgının biraz sönük olsugunu fark ettim bu normal mi bu durum değişmez mi
Bu konudaki ilginiz için teşekkür ederim hocam ilk defa talihsizlik sonucu başıma geldigi için sonuç ne olacak diye bilmiyorum ne kadar sürede hallolur veya söylediğim gibi ilk günki gibi olur mu sonrasında sonuçları ne olur gibi gibi