Abdullah600rr kullanıcısının son içeriği

1. Abdullah600rr

Yardım Mi 8 lite veri kurtarma

Dün gece telefonu yeniden başlat dedigim vakit zorunlu olarak format menüsüne yönlendirdi bu dogrultuda istemsizce format attım 50 GB resim müzikler video gibi tüm veriler silindi bu verileri geri getirmek mümkün mü
  2. Abdullah600rr

Yardım Parmakizi kayboldu

Arkadaşlar öncelikle merhaba Bugün telefonumun ekranı kırıldı teknik servise verdim taktırdım ekran kırılanana kadar parmak izi sorunsuz çalışıyordu Aldığım vakit parmakizi sensörünün çalışmadığını ve ayarlardan da görünmedigini gördüm Ve güvenlik güncellemesi gelmişti Bu durumda ne yapmam...
  3. Abdullah600rr

Yardım Mi 8 lite batarya değişimi

Trendyol dan mi 8 lite batarya satın aldım bugün normal teknik serviste taktırdım cihaz çok yavaş şarj oluyor bunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz
  4. Abdullah600rr

Satış Type-c kulaklık ve 3.5 mm Jack giriş dönüştürücü

2.amper hızlı şarj ı destekleyen mi 8 lite telefonumda oyun için aldıgım 1 hafta kullandığım çevirici İstanbul içi elden teslim edilir gereken bilgi verilir güvenle kullanabilirsiniz Isınma ses gecikmesi vb sorun yaratmıyor
  5. Abdullah600rr

Yardım Kulaklık +şarj girişi çevirici

Bu konuda bir çok yerin oldugunu zaten biliyorum "bilgisi olan diyerek açıklama yaptım cihaza problem sorun vb sıkıntılar yapabilir mi Olası olumlu olumsuz sonuçlar hakkında bilgi almak için açılan bir konu... Sizinde tam olarak okumadan böyle bir cevap yazmanız anlamsız olmuş.
  6. Abdullah600rr

Yardım Kulaklık +şarj girişi çevirici

Xiaomi nin desteklediği yada herhangi bir 3.5 mm Jack girişi ve şarj aleti girişli çevirici hakkında bilgisi olan veya nasıl satın alabilecegim konusunda yardımcı olabilir misiniz
  7. Abdullah600rr

Yardım Xiaomi mi 8 lite ekran ışıgı sönük

Xiaomi mi 8 lite telefona sahibim ekranı değiştirmek istiyorum arkadaşım da aynı model telefona sahip değiştikten sonra ekran ışıgının biraz sönük olsugunu fark ettim bu normal mi bu durum değişmez mi
  8. Abdullah600rr

Çözüldü Xiaomi mi 8 lite ekran değişimi

Bu konudaki ilginiz için teşekkür ederim hocam ilk defa talihsizlik sonucu başıma geldigi için sonuç ne olacak diye bilmiyorum ne kadar sürede hallolur veya söylediğim gibi ilk günki gibi olur mu sonrasında sonuçları ne olur gibi gibi
  9. Abdullah600rr

Peki delta Ankara'da vb ücret ne kadar olur bi bilginiz var mı
  10. Abdullah600rr

Ekran çatladı değişmesi gerekiyor bu konuda ki fiyat ve işlem süresini ayriyetten delta değiştirdikten sonra ilk günkü gibi olur mu
Üst Alt