Abdullah00 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Redmi Note 10S redmi logosunda takılı kaldı

Link de ürün yok, not found. Cmd yerine Sp flash tool diye bir uygulamasını kullansak problem olur mu? Telefonda ki veriler silinmesin diye
  2. A

Dediklerine dikkat ettim ama verdiği hata aynı
  3. A

PS C:\Users\merse\OneDrive\Masaüstü\platform-tools> .\fastboot boot twrp.img Sending 'boot.img' (131072 KB) OKAY [ 2.815s] Booting FAILED (Status read failed (Too many links)) fastboot: error: Command failed PS...
  4. A

Evet fastboota girdim pc bagladım da ilk başta pc görmedi aygıt yöneticisinden android yanında ünlem vardı. Sürücüsünü güncelle yapıp "ANDROİD bootloader interface" seçtim. daha sonra platform tools dosyasını yükledim. O klasör içinde cmd çalıştırıp ".\fastboot devices " yazdım ve numara ile...
  5. A

O kısma da girdim ama bilgim var diyemem. Yönlendirmenle hallederim diye düşünüyorum
  6. A

Aynen "coonect with miassistant" seçeneği var.
  7. A

Yardım Redmi Note 10S BootLoop'a giriyor

probleminizi çözebildiniz mi
  8. A

yaptım lakin bir şey değişmedi. miui recovery kısmından da reboot yapmıştım da aynı durumda telefon
  9. A

Merhabalar, Note 10s şarjdan çıkardım telefonu biraz kullandım kenara koydum daha sonra baktım kendi kendine kapanıp açılmaya çalışıyor lakin redmi logosunda takılı kaldı. yeterli depolama alanı yok diye de uyarı veriyordu telefonum. ders notlarım var içerisinde, silinmeden kurtarabilir miyiz...
Üst Alt