Abdulkadir Çelik kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü Poco x8 pro yazılım imei atılır mı,mediatek işlemci

Poco x8 pro yeni bir cihaz,acaba yazılım ımeı'si varmı, atılır mı , yurt dışından almayı planlıyorum, yarı yarıya fark ediyor
  2. A

Soru 5g kullanabilecek miyim

İyi akşamlar arkadaşlar, biliyorsunuz ki 3-4 gün sonra 5G aktif olacak, ben Vodafone kullanıyorum, telefonum 5g'yi destekliyor, sim kartım 5g'yi destekliyor, uygulama üzerinden 5G açık, telefon ayarlarından da 5G açık, fakat neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama telefonumun 5G desteklemediğini...
  3. A

İnceleme Poco M8 Pro 5G

Buna yazılımsal IMEI atılıyor mu
  4. A

HyperOS POCO M8 Pro 5G (flourite ) için resmi yazılım

IMEI atılıyor mu bu telefona yazılım olarak,direnç istemiyorum
  5. A

Yardım Poco M8 pro IMEI

SELAMÜNALEYKÜM HOCALARIM, POCO M8 PRO YAZILIMSAL IMEI ATILABİLİR Mİ, DİRENÇ İŞLEMİ İSTEMİYORUM TELEFON GÜNCELLEMİYORUM ZATEN, SEVMİYORUM, ÇÜNKÜ TELEFONLARI YAVAŞLATIYORLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU ÖNEMLİ DEĞİL, MESELE KAYIT, BABAM ARABİSTAN'DA, M8 PRO ALIRSA 13000 TL'YE GELİYOR, 10.000 TL FARK VAR...
  6. A

Yardım Hızlı şarj olmuyor

Merhaba benim telefonumu redmi note 12 pro plus, artık Kara borsada telefonlar adaptörlerle birlikte satılmıyor ayrı ayrı satılıyor, ben sadece telefonu aldım, adaptörün çakma olması ihtimaline karşı orijinal Xiaomi bayisinden 120 wattlık bir adaptör aldım, internette ve videolarda sahip olduğum...
Üst Alt