abdew kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Neden Mi Note 10 için kernel çıkmıyor?

Bu telefon üvey evlat mıdır arkadaşlar?
  2. A

Yardım Mi Note 10 TWRP'siz kullanma

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Eu beta rom ile birlikte mi note 10 kullanıyorum ancak bu sürümü sevmedim ve global yazılıma dönüp twrp olmadan normal garantili cihaz gibi kullanmak istiyorum. Mitoolv2 ile global yazılımı kursam güncelleme geldiğinde bir sorun olur mu?
  3. A

İnceleme Redmi Note 8 Pro Teknik Özellikleri ve Çıkış Fiyatı

Repair durumu hakkında bilgisi olan var mı?
  4. A

Rehber Redmi K20 / Mi 9T - Magisk ile Root

Kilit açılırken formatlanıyor zaten o ayrı. Ama twrp den format data yapman lazım diye biliyorum. Benim telefonda da isimler random gözüküyordu attığım romu bulamıyordum format data yapınca düzeldi diye hatırlıyorum.
  5. A

Rehber Redmi K20 / Mi 9T - Magisk ile Root

Tam emin olmamakla birlikte muhtemelen format data yapmanız gerekiyor sanırım.
  6. A

Recovery Mi 9T/K20 Yunan Geliştirici RED-TWRP[UNOFFICIAL]

1-2 güne kilit açılacak ancak bu konu hakkında pek bilgim yok. Yapacağım şeyleri tane tane anlatabilecek birisi var mı acaba?
  7. A

Soru Mi9T için ekran koruyucu önerisi?

Telefoncuya gittim muhtemelen Samsung marka bir telefonun damla çentikli temperli ekran koruyucusunu taktık idarelik. Parmak izini çok çok çok az etkiliyor benim tecrübeme göre. Temperli ekran koruyucuya rağmen iyi iş çıkardı bence.
  8. A

Soru Redmi K20 / Mi 9T hakkında

Teşekkürler. Cihazı ben de aldım çok memnunum. Mi 9 SE den sonra ilaç gibi geldi.
  9. A

Rom Redmi K20 - Mi 9T Global Kararlı Miui V10.3.7.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Valla bende güncelleme çıkmıyor. Emin miyiz verilerin silinmeyeceğinden
  10. A

Rom Redmi K20 - Mi 9T Global Kararlı Miui V10.3.7.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Bende 10.3.6.0 var. Manuel yüklesem telefondaki veriler silinir mi acaba?
  11. A

Soru Redmi K20 / Mi 9T hakkında

Ekran süresi hakkında bir bilgi var mı acaba? Bir de kredi kartı ile satan satıcı önerisi lazım bana.
  12. A

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Çok teşekkür ederim elinize sağlık.
  13. A

Soru mi9se kronik ghost touch

Global sürümdeyken bende de 1-2 kere olmuştu şimdi xiaomi.eu beta kullanıyorum hiç denkgelmedim.
  14. A

Soru Xiaomi Mi 9 SE

Semers İletişim'den alabilirsiniz tavsiye ederim.
Üst Alt