Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefoncudan mi9t pro için uyumlu olduğu söylenen 30 watt destekli hızlı şarj adaptörü aldım. Model adı mdy 09 el yazıyor. Böyle bir model ismi bulamadım internette. Acaba fason ürünmüdür? Resimlerini aşağıya bırakıyorum.
Bootloader kilidini miflash tool ile kapatsak da netflix izlenebilir mi hocam? Bazı arkadaşlar kilidi kapatsam da netflix düzelmedi diye yazmış başka konularda
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aynı yerden aldım. 8 ay kullandıktan sonra malum imei kaydını yaptıracam. O zamana kadar telefon kendi imei ile kullanmaya devam. İmei sonrası ister custom rom ister kendi global romu, hangini istersen kullanırsın. Kafanıza takılan bişey varsa yardımcı olurum.
Mi 9T Pro cihazımdan...
Global stabil kullanıyordum arayüz ve programlarda donmalar oldu. Bootloader kilidini açtıktan sonra Global avrupa stabil roma geçtim, global stabile göre daha iyi gibi ama hala inceden kasma, donmalar var arayüzde. Sanırım telefon daha yeni ve xioami yazılımını yapmadan telefonu üretip piyasaya...
Ben 2 hafta önce 2.690 tl ye garantisiz mi 9t pro 128 gb aldım.
Telefonda donanımsal sıkıntı yok. 4+4 toplamda 8 ay kullandıktan sonra malum yolla imei yaptıracam. Satış yapan yer halledecek ücretsiz. 1,500 tl yi aşkın fazla para vermeye gerek yok bence.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk...
Mi6 içinde Miui11 güncellemesi yayınlandı. Sayfanın en başında linkler spoilerından mi6 linkine tıklayınız. Twrp ile 3 wipe yaparak güncellemeyi yüklebilirsiniz.
Ben format data veya full wipe yapamadım. Yukarda anlattığım gibi bi önceki eu sürümünden geçtim, sıkıntısız 5 dk da kurdum.
Ne farkı...
Mi 6 9.7.4 sürümünde youtube vanced ekran içinde ekran tam stabil çalışmıyor. Masaüstünde küçük ekranda youtube izlerken tam ekrana geçmek istediğinde geçilmiyor.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cam api2 enabler modulü kurdum. Gcam apkyı da kurdum ama anaekrana uygulama çıkmadı. Sistem uygulamalarında arattım "Kamera google" diye devredışı şeklinde gözüktü. Tüm uygulama izinlerini verip etkinleştir dememe rağmen hemen devredışı oluyor. Kuran arkadaşlar nasıl kurdu acaba. Mi6 eu beta pie...
Hocam root, magisk yüklü. Magis Managerde ismini ne diye aratmam lazım. Api2 diye aratınca çıkmıyor birşey. Yada zip hali varsa apknın altına eklermisin indirelim.
Bu gcamı kurarken, All in one modülü olarak hangisini tavsiye edersiniz? Yada başka hal3enable gibi modüllemi çalıştırdınız?