Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Mİ8 SE ekranım kırıldı.
ekranı kırık vs olması hariç her türlü problemden bozulmuş cihazınız varmı ekran fiyatları aşırı pahalı yaptıramıyorum anakartı vs problemli cihaz arıyorum bulamıyorum. Lütfen evinizde sağda solda unuttuğunuz cihazlarınız varsa alabilirim.
Beğen
Yorum Yap
İçimi çok rahatlattınız yemin ederim sizlere çok teşekkür ediyorum son kez olarak x3 nfc 6-128 ,2500-2600 ödicem 8-128 bulamadım. daha iyi bir cihaz var mı ? sizi darlamış gibi oluyorum ama bunun da cevabını öğrendikten sonra 1 hafta sonra rom için sormaya devam ederim :)
evet beni korkutanda x3 pro ve x3 nfc fiyatı aynı olması fakat x3 pro daha üstün olup imeisi için anakartın açılması ve yeni denenen bir yöntem olması ilerde yazılım imeisi çıkar mı düşünceniz nedir?
birde x3 pro donanım imeisine karşımısınız ? x3 prodan tek vazgeçme sebebim imei atılması hem pahalı hemde anakart açılıyor ve
bu cevabı bilenden almak mutlu etti yakın zamanda 6-128 poco x3 nfc alıyorum x3 proyu önermezseniz. yiğenimde x3 pro var fakat mi8 se kullanıcısı olarak orijinal mi...