Abagaji9 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım mi8 se ekran kırılması

Arkadaşlar Mİ8 SE ekranım kırıldı. ekranı kırık vs olması hariç her türlü problemden bozulmuş cihazınız varmı ekran fiyatları aşırı pahalı yaptıramıyorum anakartı vs problemli cihaz arıyorum bulamıyorum. Lütfen evinizde sağda solda unuttuğunuz cihazlarınız varsa alabilirim. Beğen Yorum Yap
  2. A

Mod [Yeni] MI8 SE - Dual Speaker Audio Mod [Çift Hoparlör]

Bende de çalışmadı. Dolby ile devam
  3. A

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Bende katılabilirim . Şartlar nedir kimle görüşebilirim
  4. A

Mod [MAGISK][v1] Stereo Hoparlör Mod MI 8

Bende çalışmıyor nedense acaba sende ekstra bişey mi yüklü
  5. A

Mod [MAGISK][v1] Stereo Hoparlör Mod MI 8

Mi8 SE de çalıştıramadım sizde nasıl çalıştı
  6. A

Mod [YENI] [Android 11/ 10 / 9 / 8] Dolby Digital Plus v7.3

Mi 8 SE eu rom 10.2.3.0 de 6.4'ü çıktı haberiniz olsun. Çalışıyor yazmayı unuttum.
  7. A

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Bügün mi8 se aldım 10.2 eu stabil yüklü 1217 twrp var şimdi 10.3 e nasıl yükseltmem gerekiyo bilale anlatır gibi anlatır mısınız lütfen?
  8. A

Uygulama Çeşitli Xiaomi Cihazlar için Google Kamera

Hocam kamerayı yüklüyoruz çalışıyot ama kasıyor etrafa çevirirken vb android 9 mi8
  9. A

Soru Mi 8 acaba kullanılmış telefonmu aldim

İmei kontrolu yapın kutudaki ve arka yapışkan ve telefondaki belki iade edilmiş telefonu sıfırlayıp yollamışlardır
  10. A

Yardım systemui durduruldu lütfen

Yardım bekliyorum. Kızlarsoruyora dikkat etmeyin festival için yol tarifi bakarken denk geldi.
  11. A

Uygulama Mi Fit 4.0.0 Arayanı Gösteren Sürüm

Bunu arıyordum sağolun babamda şuan geldiğinde açıcam bütün uygulamalar hazır şuan teşekkürler
  12. A

Baktım mi fit modlu 3.4.1 gözüküyor bana 3.4.6 modlu lazım
  13. A

Mi band 3 kullanıyorum mecburi yüklemem lazım ozaman hangisini yükleyeyim link atarmısınız?
  14. A

Mi fiti orjinali ilemi türkçe yapalım bunlada yapsak sıkıntı çıkarmı? Vede msmod 3.4.6 ile yorumlarda attığının farkı varmı? Ms mod nedir
Üst Alt