aalperdemir kullanıcısının son içeriği

1. aalperdemir

Yardım türkiyeden alınan cihazı almanyada kurmak

Wifi sıfırlama yaptınız mı hocam süpürgeye?
  2. aalperdemir

Soru Mi note 10 lite için kılıf ve ekran koruyucu önerisi

Telefonu kılıfsız kullanıyorum bir kaç kez düşürdüm bir şey olmadı. Eşimde de aynı telefondan var üzerinde gelen kılıfla kullanıyor. Geçen gün temizlemek için bir çıkardık arka cam kapak tuzla buz olmuş. Bir kere çok hafif düşürmüştü sadece. Demem o ki bu olay tamamen şans işi. Kavisli ekrandan...
  3. aalperdemir

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Global 12.5.3.0 yükselten oldu mu arkadaşlar? Batarya performansı veya diğer farkedebildiğiniz değişiklikler neler? Güvenlik güncellemesi gibi görünüyor şimdilik sadece.
  4. aalperdemir

Yardım Miui 12.5.2.0 global sıkıntılı

Yok hocam biliyorum kullanılabilir olduğunu. Ne zamandır reset düşünüyordum. Reset atınca çözüldü. Bug gibi bir şey olabilir bilemiyorum.
  5. aalperdemir

Yardım Miui 12.5.2.0 global sıkıntılı

Herkese merhaba. 12.5.2.0 güncellemesini az önce aldım ve yaptım. Ufak bir uyarı; yüklediğim den beri ram kullanımı 5.0 GB altına düşmedi. Aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mıdır?
  6. aalperdemir

Yardım Mi note 10 lite aşırı ısınma sorunu

3 dakikalık bir video çekiminden sonra sıcaklık değerleri aşağıdaki gibi.
  7. aalperdemir

Yardım Mi note 10 lite aşırı ısınma sorunu

Herkese iyi akşamlar. Forumu didik didik etmeme rağmen benzer sorunla ilgili konu açılmış mı göremedim. Yaşadığım sorunu da hiç yaşayan yok sanırım. Telefon kamera çekimi esnasında aşırı ısınıyor. 3 hafta önce antalyadaydım 44 dereceleri gördü. Çekim yaparken hadi dedim Antalya sıcağı etkiler...
  8. aalperdemir

Soru Poco x3 nfc (NFC) hatası

Hocam geliştirici seçeneklerini kapatın. Geliştirici seçenekleri açıkken nfc ödeme yapılmıyor.
  9. aalperdemir

Soru Paspas özelliği çalışmıyor

Hocam filtrenin ucunda devreyi tamamlayıp 2si bir arada paspas olduğunu algılamasını sağlayan 2 adet küçük metal var. Çıkardığımız da su tankı olduğunu düşünüyor. Bir zararı yok aslında. Mi home da 2 si bir arada paspas takılıyken sadece paspas tuşu aktif olmuyor. Filtreyi çıkardığınızda sadece...
  10. aalperdemir

Soru Paspas özelliği çalışmıyor

Sadece paspas için sanırım tank değiştirmek gerekiyor. 2si bir arada tank varsa hem paspas hem süpürge yapıyor. Sadece paspas yapmıyor. Sadece paspas için toz haznesi bulunmayan sadece su doldurulan bir tank var.
  11. aalperdemir

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Güncelledim hocam. Ne yazık ki yok bir düzelme. Ekran süremde bir sıkıntı yok. 11 saat alıyordum yine 11 saat alıyorum. Ancak bu hızlı düşme 12.5 la geldi. Geç şarj olma 12.1 de de vardı. Eşimde tr romlusu var aynı telefon. Onda bu sıkıntıların hiç biri yok. Ekran süresi de daha uzun alıyor. Tr...
  12. aalperdemir

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Benim sorunum kimsede yok sanırım bu sürümde. Telefonu %100 şarjda çıkarıyorum. 3 dakika geçmeden 97 ye düşüyor. Sonra 97 de bir kilitleniyor, yaklaşık 1,5 saat ekran açıkken hiç düşmüyor altına. Bir de önceki sürümde de vardı bu dert, poco X3 nfc de 33watt hızlı şarj var 50 dakikada telefon...
  13. aalperdemir

Yardım POCO X3 HDR Video sorunu

Normal hocam. Mi note 10 lite cihazımda da aynısı var. Adı üzerinde dinamik renk aralığı, renkler daha parlak ve sarı çıkar görünürlük artar.
  14. aalperdemir

Yardım Pocophone x3 ekranı sorunlu mu?

3 ay kullanabildim X3 ü. Dediğiniz gibi ekranında bir sorunla karşılaşmadım. Arka kapaktaki titreşimin bilinçli olarak yapıldığını bir videoda izlemiştim. Şahsen oyunlarda ve videolarda güzel bir his veriyordu. Neden telefon değiştirdiğime gelince, telefon inanılmaz büyük. Gimbal kullanıyorum ve...
Üst Alt