aalperdemir kullanıcısının son içeriği

1. aalperdemir

Yardım Miui 12.5.2.0 global sıkıntılı

Herkese merhaba. 12.5.2.0 güncellemesini az önce aldım ve yaptım. Ufak bir uyarı; yüklediğim den beri ram kullanımı 5.0 GB altına düşmedi. Aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mıdır?
  2. aalperdemir

Yardım Mi note 10 lite aşırı ısınma sorunu

Herkese iyi akşamlar. Forumu didik didik etmeme rağmen benzer sorunla ilgili konu açılmış mı göremedim. Yaşadığım sorunu da hiç yaşayan yok sanırım. Telefon kamera çekimi esnasında aşırı ısınıyor. 3 hafta önce antalyadaydım 44 dereceleri gördü. Çekim yaparken hadi dedim Antalya sıcağı etkiler...
  3. aalperdemir

Yardım Geniş açı 60fps sorunu

Dün itibariyle poco X3 NFC cihazımı mi note 10 lite ile değiştirdim. Batarya olarak X3 NFC den çok daha fazla memnun kaldım. Ancak ufak bir hayalkırıklığı olarak, geniş açı kamerada 1080p 60fps seçeneğinin olmadığını gördüm. Gimbal ile çok fazla video çekiyorum ve bu geniş açı 60fps ihtiyacım...
  4. aalperdemir

Soru Redmi Note 8 garip bir güncelleme

Arkadaşlar merhaba. 3aydır,saff android Mi A2 den geçmiş bulunduğum Redmi Note 8 i kullanıyorum. Yabancılık çekmiyorum artık ama 3 aydır ilk defa gördüğüm bir sistem uygulaması güncellemesi geldi az önce cihazıma. Çince karakterlerden ibaret olduğu için ne olduğunu anlamak zor. Fikri olan var mı?
  5. aalperdemir

Yardım Mi a2 şarj sorunu

Hocam ayarlara girin yukarıdaki arama kutusuna 'tarama' yazın çıkacak karşınıza.
  6. aalperdemir

Yardım Mi a2 şarj sorunu

Hocam konuma göre Bluetooth ve wifi araması var onu kapatın. Eve geldiğinizde wifi açması gerektiğini evden çıkınca kapatması gerektiğini algılıyor. Çok sağlam batarya yer bu. Kapatınca farkını göreceksiniz. Her uygulamanın ayrı ayrı arka plan verilerini ve arka plan kullanımlarını kapatın. Tabi...
  7. aalperdemir

Haber Mi band 4 Türkçe dil seçeneği resmi olarak geldi.

Neye göre geliyor anlamış değilim. Bende hala yok. Ayrıca yazılım sürümü bende 4.0.10
Üst Alt