Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım redmi note 4x.DFS üzerinden lte bandlarnı ayarlarken yanlışlıkla LTE_BT DIV resetleme işlemi yaptım.Cihaz 4g de şebeke almıyor.
Mi flash ile fastboot rom atsam düzelir mi ? Ya da daha kolay bir yöntemi yok mu geceden beri uğraşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Neredeyse her romda istemediğim hatalar mevcut.Aşağıda sıraladığım hataları içermeyen bir rom mevcut ise benle paylaşırsanız çok sevinirim.
-Çağrılarda Bluetooth kulaklık çalışmalı
-Volte desteklemeli (Bazı romlarda SİM1 de çalışmıyor ve bu gerçekten çok sinir bozucu)
-Safetynet,Google play...
Dostlar bildiğiniz üzere miui tabanlı port,offical romlarda efs dosyalarını değiştirerek volte aktif edebiliyorum.Fakat performans için VOLTE destekli AOSP romlarına geçtiğimde kurulum ekranında volte ikonu aktifken kurulum bitip anasayfaya geldiğimde ikon kayboluyor ve telefon bilgileri...
Dostlar bildiğiniz üzere cihazın global sürümünde band20 yayını var fakat benim aldığım cihaz global olmayan snapdragon modeli.
Acaba band20 yayını yazılımsal olarak pasif durumda mı yoksa donanımsal olarak mevcut değil mi ?