Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Robot süpürgenin yan fırçası çalışmıyor. Sürekli de hata mesajı yolluyor resetleyin diye. Resetledikten sonra üç beş saniye çalışıp tekrar arıza veriyor. Kalıcı çözüm bilen var mı acaba?
Selamlar, mi9t kulaklık takınca telefonun sesi kendiliğinden en sona kadar kısılıyor. 2 farklı kulaklıkla da aynı şey oldu, kulaklıkların sağlam olduğunu biliyorum. Acaba sorun Jack girişinde mi yoksa yazılımsal mı daha önce bunu çözen oldu mu acaba.
merhaba, cihazı yeni güncelledim global 11.05 oldu, format attım, sistem uygulamaları güncellendi ancak hem uygulama çekmecesi hem de tuşların yerini değiştirme ayarları kayboldu. herhangi bir şey kurmadan bunu düzeltmek mümkün mü? forumu arayın denilmesin orada tarif edilen menü yok benim...
Merhaba, mi9 t WhatsApp, Yemeksepeti, sahibinden Netflix uygulamaları aktif kullanırken çat diye kapanıyor, Chrome sürekli hata veriyor. Arka planda değil normal kullanımda. Bu kadar sorunlu bir cihaz daha görmedim bir ayda kendinden soğuttu. Yapacak bir şey var mı buna? 11.0.1 güncellemesi...
Mi 9 t cihazımda miui10 kurulu Whatsap insta Netflix, ofis ve banka uygulamaları hariç yabancı bir uygulama da yok ancak telefon ekran kapalı halde dururken bildirim varmış gibi kısa şwkilde titriyor, özellikle şarjdayken ancak hiçbir bildirim mesaj mail vb olmuyor. Neden kaynaklı olabilir acaba?
Merhaba. Mi9t kullanıyorum android 10 güncellemesi yapmadım şarj durumundan dolayı.
Sorum şu: android 10la gömülü gelen android auto programını hiçbir APK kurmadan araca bağlayıp çalıştırmak mümkün mü, yoksa yine APK kurmak veya başka bir APK ile uğraşmak gerekecek mi?
Merhabalar MIUI 10 kullanıyorum şöyle bir sorunum var Netflix açıp birşey izlemeye başladığımda otuz kırk saniye sonra uygulama kapanıyor tekrar girip açıtığımda sorunsuz devam ediyor, uygulamanın veya filmin ilk açılışında istisnasız yaşıyorum bu sorunu. Çözmek için önerisi olan var mı?
Herkese merhaba, forum çok karmaşık geldi açıkcası aradığım konu ve cevabı bulamadığımdan buradan sormak ihtiyacı duydum.
Yeni mi 9t 128 GB cihaz aldım gördüğüm kadarıyla android 10 güncellemesiyle şarj süresi yarı yarıya düşmüş bu sorun devam ediyor mu cihazı güncellemedim, şu an 11 saat ekran...
Merhaba,, vacuum cleaner 1 cihazımı sorunsuz kullanırken telefon değiştirip mi 9 t aldım süpürgenin kurulumunu tekrar yaptım belki 100 defa kurulum yapmışımdır ancak cihazın remoot control özelliğine girdiğim zaman dalga geçer gibi cihaz ve telefon aynı ağa bağlı değil hatası veriyor. Taksitli...