Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir de her seferinde sıfırdan temiz kurulum yapmak uğraştırıyor. Nedense backup ile kurulum yapınca bir yerde problem çıkacakmış gibi düşünüyorum. O yüzden her rom denemesi bayağı uzun sürüyor. Yok Google integrity geçir, Yok WhatsApp kurmak için uğraş, rom ince ayarlarini yap vs. Uzun vadede...
Hocam tekrardan infinity x kurdum. Açıkçası şu anda yeni çıkan tüm romlardan beklentim bu kadar akıcı olması, biraz da özelleştirme. Artık tekrar tekrar rom yüklemek yerine biraz infinityX in tadını çıkarma vakti geldi😁
Hocam nextos yeni sürüm çıktı. Sırf merakımdan yükledim. Maalesef sizin yüzünüzden hyperos/ MIUI sevdam azaldı. Memnun kalamadım su sefer 😄 sanırım tekrar infinity X e döneceğim. Risingos da çok hoşuma gitti. Fakat vowifi bağlantısını ucak moduna almadan aktif edemedigimden mecburen infinityx e...
Hocam megaos un son sürümleri hariç neredeyse bütün hyperoslari denedim. En hoşuma giden charlios. Next OS da ikinci sırada. NFC önemli değilse vieos 2 sürümü de güzeldi. Bir de ekran 120 Hz de kalıyordu. Birde sweeper os'un 1.0.10 eu sürümü. Uzun süre kullandığım romlar.
Bir de charlios da...
Hocam charlios Apocalypse denediniz mi? Ben hiç kasma yaşamadım o romda.
Hocam sizin gazınıza gelip infinity x e geçtim sonunda. 😀 Bu sefer daha uzun süre kullanacağım. Alışma sürecinde bir problem yaşarsam kapınızı çalarım artık 😁
Onu da denedim hocam. Fakat uzun sürmedi testim. Uzun süreli deneyip alışmaya çalışacağım. 😀 Şarj konusu zaten benim için problem, çünkü batarya ölü durumda. Pil sağlığı %50 civarı. Pil değişiminden sonra deneyeceğim mutlaka. Viper4android yüklesem yeterli bana. Sizin kullandığınız veya...
Hocam bu modülün charlios dil paketinden farkı varmı acaba? Ona göre onu kaldırıp bunu kullanayım.
Hyperos sevdası değil de merak hocam. Genelde her portda da dediğiniz gibi minör bug çıkıyor. Şu ana kadar karşılaştığım en problemsiz port charlios oldu. Hyperos 2 leri uzun kullanmadığım için...
Yapma etme hocam. İki üç haftam ziyan olmasın aosp rom deneyeceğim diye😁
Şaka bir yana sayenizde aosp romları da bir çok kez yükledim, deneyimledim. Çok hoşuma giden romlarda oldu. intifinty x, voltage os, mist os hepsinde hoşuma giden bir şeyler oldu fakat kullanım alışkanlığı kolay değişmiyor...
Charlios nedense bir çok sürümünde dil paketini modül olarak yüklenmesini istiyor. Özelleştirme seçenekleri vs. Gayet tatmin edici. Nextos ile bu rom arasında çok gidip geldim. Sonunda charlios da karar kıldım. Üç haftadır bu romdayım. Hatta yine bu konuyu okuyup gaza gelip bir kaç OSS rom da...
Merhabalar arkadaşlar. Nextosdan sonra bulduğum en stabil hyperos 1 i de sizlerle paylaşmak istedim. Hyperos denemek isteyen varsa bir baksın dedim. Günlük kullanımda gayet stabil geldi bana. Herhangi bir bugla da karşılaşmadım. Yalnız tek problem Türkçe desteği yok. Onu da modülle yüklediğim...
Hocam anca upload edebildim. Mobilden bu kadar oluyor.
DreamUi
https://drive.google.com/file/d/1-OZQn5skoH4axdf5CEO0I7X7xvanUhib/view?usp=drivesdk
Valla hocam hala kullaniyorum. Bu ara çok nöbet denk geliyor. Charlieos'u deneyemedim. Port romlarda olan hataların bir coguna bunda rastlamadım...
Hocam geç cevap için kusura bakmayın. Tayin durumunda oldugumdan pek giremedim foruma. hyperos bütün portları denedim. Hyperos 2 de maalesef adam akıllı bir port bulamadım. Vieos 2.0 en beğendiğim olmuştu. Onda da NFC çalışmıyordu, ve ekran 120 FPS de sabit kalıyordu. Gerçi 60 fpse düşürmek için...