Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
a_king 'in en son etkinliği
A
a_king
Rom
Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom
konusundaki
Lucas.Rintaro mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Hocam yeni rom yükleyince en azından 2-3 gün kullanmak lazım :) Romda herhangi bir sorun çıkmadı ama tabi ki sormak istediğiniz bir şey...
Pazartesi saat 11:40'de
A
a_king
,
Rom
başlıklı konuya cevap yazdı.
Hocam charlios Apocalypse denediniz mi? Ben hiç kasma yaşamadım o romda. Hocam sizin gazınıza gelip infinity x e geçtim sonunda. 😀 Bu...
Pazartesi saat 07:32'de
A
a_king
,
Rom
Onu da denedim hocam. Fakat uzun sürmedi testim. Uzun süreli deneyip alışmaya çalışacağım. 😀 Şarj konusu zaten benim için problem, çünkü...
11 Nisan 2025
A
a_king
,
Rom
Hocam bu modülün charlios dil paketinden farkı varmı acaba? Ona göre onu kaldırıp bunu kullanayım. Hyperos sevdası değil de merak...
10 Nisan 2025
A
a_king
,
Rom
Yapma etme hocam. İki üç haftam ziyan olmasın aosp rom deneyeceğim diye😁 Şaka bir yana sayenizde aosp romları da bir çok kez yükledim...
10 Nisan 2025
A
a_king
Rom
konusundaki
sentinelPRİME mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Hocam modülü arayanlar için linki bırakıyorum yanlış hatırlamıyorsam benim kullandığım buydu ve çalışıyor ve ksu destekliyor diye...
10 Nisan 2025
A
a_king
Rom
konusundaki
Lucas.Rintaro mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
AOSP rom maalesef ilk başta çok yavan geliyor :) Lakin akıcılığa alışınca MIUI romlar hantal kalıyor geri dönemiyorsun :D Bu arada...
10 Nisan 2025
A
a_king
,
Rom
Charlios nedense bir çok sürümünde dil paketini modül olarak yüklenmesini istiyor. Özelleştirme seçenekleri vs. Gayet tatmin edici...
9 Nisan 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt