a90ny44 kullanıcısının son içeriği

1. a90ny44

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Ozaman Çift hattı da açmam için 4 ay dolmadan işlemi yaptırmam mı gerek hocam belki basit sorular ama kusura bakmayın ilk defa yurt dışı cihaz kullancam yurt dışına yönelme nedenim de kutulu faturalı cihazımın imei klonlanmış diye cihaz kapanacaktır diye mesaj geldi bende faturası filan var...
  2. a90ny44

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Malum işi yapmak için root gerekiyormuş diye okumuştum ondan root gerek olucağını düşündüm yoksa root la işim yoktu da bunları sormak yasakmış forumda bakalım nasıl öğrenicez :) 1576656255 Peki bu 4+4 8 ay bitince sadece unlock kilidini açmışsam telefon kapansa bile sıkıntı yaşarmıyım tekrar...
  3. a90ny44

Hadi ya ben saati hiç kontrol etmemiştim şuan denesem yine aynı saati mi verir olmasa şimdi not alayım
  4. a90ny44

Pc bağlayıp onu denedim fakat bi saat yazdı 3-4 güne bi daha denicem şuan açamdım o kilidi daha
  5. a90ny44

İyi forumlar herkese bi kaç sorum olucaktı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Öncelikle ilk yurt dışı telefonum ve ilk defa xiaomi kullanıyorum mi 9t pro ile aldığım yerdeki adam 4 ay bi hat 4 ay bi hat kullan sonra ne zaman istersen getir imei atarız dedi ama benim sonradan aklıma takılan 4...
Üst Alt