a.p kullanıcısının son içeriği

1. A

Gcam Gcam

Arkadaşlar bizim telefon için sorunsuz çalışan gcam mevcutmudur
  2. A

Yardım Mİ 8 lite suya düştü

Arkadaşlar hayırlı günler telefonum suya düştü ve ekran renklesti ve kapandı açılmıyor şarj kablosunu takınca bildirim ışığı yanıyor tamiri varmıdır yada telefonun işi bitmismidir daha önce başına gelen oldumu
  3. A

Soru Şebeke sorunu

Arkadaşlar 3 yıla yakındır mi8 lite kullanıyorum daha önce böyle bir sorun yoktu son 2 haftadır telefonun şebekesini 4.G yapınca arayanlar ulaşamıyor 2G alınca sorun yok daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu
  4. A

Tavsiye 2000 ile 3000 ₺ arası telefon önerisi

Arkadaşlar 2000 ile 300 arası telefon arıyorum oyun oynanmayacak resim güzel çeksin yeter benim aklımda realme 7 Redmi note 9s Oppo reno 4 lite Var siz ne önerirsiniz
  5. A

Yardım Ekran resmi değişmesi

Arkadaşlar kilit ekranı ve ana ekranın resimlerini değiştiriyorum bir müddet sonra kendi orijinal resmine dönüyor 2 gündür bu sorun başladı neden olabilir
  6. A

Mi 9 lite MIUI 12 geldi arkadaşlar

MIUI 12 güncellemesi gelmiştir arkadaşlar kontrol edin
  7. A

Haber Mi8 Lite MIUI 12

Xiaomi’nin bütçe dostu telefonu olan Mi 8 Lite, merakla beklenen MIUI 12 güncellemesine Çin’de nihayet kavuşmaya başladı. Android akıllı telefonları ile piyasaya damga vuran Xiaomi, güncellemeleriyle de aynı performansı göstermeyi başarıyor. Geçtiğimiz Eylül ayında kullanıcılarını MIUI 12...
  8. A

Haber Sizce hangi tableti almalıyım

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-a-8-sm-t290-32gb-tablet-gumus-p-HBV00000NBYGS https://www.hepsiburada.com/lenovo-tab-m8-tb-8505f-32gb-8-ips-tablet-gri-za5g0100tr-p-HBV00000T538N https://www.hepsiburada.com/huawei-matepad-t8-16gb-8-ips-tablet-mavi-p-HBV00000UUE1W
  9. A

Haber Temmuz sonuna kadar MIUI 12 alacak cihaz listesi

Xiaomi onayladı!!! İşte bu ay sonuna kadar MIUI 12 kararlı güncellemesini alacak cihazlar MIUI 12 güncellemelerinde hız kesmeyen Xiaomi, Temmuz ayı sonuna kadar 13 cihazınızı daha yeni arayüze kavuşturacak. İşte güncellemeyi alacak o modeller Çinli teknoloji devi Xiaomi, MIUI 12 kararlı...
  10. A

Soru Volte sorunu

Bende Mi9 Lite var arkadaşımda Redmi 8A var volte açık olmasına rağmen bende çekmiyor onda çekiyor sebep ne olabilir.
  11. A

Ana Başlık Mi 9 Lite Teknik özellikler & Genel bilgiler

Arkadaşlar pil performans + pil istatiklerine girdiğim de hangi program ne kadar pil kullanmış göstermiyor nasıl halledebilirim mi9 lite
  12. A

Soru Mi9 lite kullananlar

Arkadaşlar bu kilit ekranında hem Türkiye saati mi gosteriyor hemde çin saatini nasıl iptal edebiliriz çin saatinin çıkmasını istemiyorum
  13. A

Soru Sar değeri

Bu sarın etkisi sadece konuşurken mi meydana geliyor yoksa devamlı olarak aynı etkiyi gosteriyirmu sonuçta saatlerce telefonda konuşmuyoruz
  14. A

Soru Sar değeri

15. A

Soru Sar değeri

Arkadaşlar mi9 lite sar değeri hakkında ne düşünüyorsunuz kimileri yüksek olduğu kimileri çift hat olduğu için öyle tek hat kullanıldigin da sıkıntı olmadigini söylüyor bu konuda net olarak bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim n11 kampanyası günü alma niyetim var
Üst Alt