_serhatgokce kullanıcısının son içeriği

1. _serhatgokce

Soru Mi Note 10 Lite cihazımıza miui14 gelir mi?

Merhabalar, uzun zamandır farklı romlar deniyorum ama bu durumdan sıkılmaya başladım. Aklımda bir soru var, acaba bizim cihaza da offical ya da unoffical olarak miui 14 gelir mi ilerleyen dönemlerde. Bir de miui mint isimli bir rom çok dikkatimi çekiyor ama bizim cihaz için uyumlu değil sanırım...
  2. _serhatgokce

Soru Always on Display arıyorum.

Telefonum mi note 10 lite ve cihazımda ricedroid romunu kullanıyorum. Amoled ekranlı bir telefon olduğu için AoD özelliğini kullanmak istiyorum. Ricedroid saf androide yakın olduğu için rom içerisinde bulunan AoD çok başarılı değil. Telefonumda kullanabileceğim başarılı bir uygulama ya da magisk...
  3. _serhatgokce

Soru Ricedroid 8.6 arıyorum

Diğer modeller için 8.6 sürümünün yayınlandığını gördüm ama bizim cihaz için bulamadım. En yüksek sürüm bizim için ne ve geliştirilmeye devam ediyor mu bilgisi olan var mı acaba?
  4. _serhatgokce

Soru Telefonuma nasıl Samsung bildirimi yapabilirim

Samsung'un bildirimleri çok hoşuma gidiyor . Telefonum robotlu bir şekilde o bildirimleri kullanma şansım var mı acaba? Edge Musk uygulaması ile istediğim sonuca yaklaşabiliyorum ama orada bildirim sesi duyamıyorum o yüzden daha düzgün çalışan bir seçenek arıyorum
  5. _serhatgokce

Soru Magisk ile yüklenen launcher arıyorum.

Öncelikle merhabalar ben eu12.5 romunu kullanıyorum ve MIUI arayüzünden sıkılmış durumdayım sizlere sorum bildiğiniz güzel launcher uygulaması var mı modül olarak yüklenen.
  6. _serhatgokce

Yardım can not found file flash_all.bat hatası alıyorum

Aynı cihazda daha önceden 3 4 kez yüklemiş olduğum fastboot romu bu gün yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum telefon fastboot modunda bekliyor ne yapmam gerek?
  7. _serhatgokce

Yardım Şarjım çok hızlı bitiyor

Mi note 10 lite cihazında pilin çok hızlı tükendiğini düşünüyorum. Kullandığım rom ile alakalı olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. Bir de şöyle bir sorun var kutusunu ilk açtığım ve kullanmaya başladığım 2 3 gün pili beni çok şaşırmıştım 1 günü çok rahat çıkarıyordu gece yatağa girerken daha...
  8. _serhatgokce

Soru Root ile neler yapabilirim?

Merhabalar. Telefonuma root attım ve bir kaç işe yarar magisk modülü yükledim. Forum üzerinde diğer insanların kullantığı modüller neler diye araştırma yaparken konuların hep çok eski olduğunu ve 2022 yılında bu konuda çok cevap bulamadım. Size sorun bu dönemde kullandığınız işe yarar modüller...
  9. _serhatgokce

Yardım Ana ekran tarih nasıl kapatırım.

isaretligim yeri nasıl kaldırabilirim
  10. _serhatgokce

Soru Note 10 Lite Google Kamera Önerisi

Note 10 Lite Önerisi
  11. _serhatgokce

Çözüldü CherishOS yavaş şarj sorunu.

Bu gün mi note 10 lite cihazıma cherish rom yükledim. Şar cihazım 30w olmasına rağmen telefon çok yavaş şarj oluyor ve ekranda 4,2w ile yavaş şarj olduğu yazıyor bu durumu nasıl çözebilirim.
  12. _serhatgokce

Soru Mi 8 lite için en uygun rom hangisi?

Uzun zamandır cihazımda pixel experiance romunu kullanıyorum klasik android arabirimi artık sıkıcı gelmeye başladı. Miui romlar arasında healers deneyimim oldu daha önce. Şimdi kendime yeni bir rol arıyorum siz hangisini önerirsiniz miui olarak.
  13. _serhatgokce

Soru mi 8 lite kullanıcaları oları olarak miui13 deneyimliyebilir miyiz?

Bizim telefon için miui13 resmi olarak çıkmıyor ama başka bir rom çıkar mı acaba bunu merak ediyorum.
  14. _serhatgokce

Rom Bu dönemde hangi rom kullanılır?

Eski konuları vs çok kez gözden geçirdim ama hepsi çok eskimiş artık. Bu soruya güncel bir konu bulamadım. Şuanda aktif olarak Cherish rom kullanıyorum ama romda yüz tanıma vs bulunmadığı için pek hoşuma gittiğini söyleyemem. Aklımda Oneos kullanmak var ama sizin önerilerinizi bekliyorum.
  15. _serhatgokce

Yardım Mi band 4 telefonumun şarjını çok hızlı bitiriyor

Bir mi band 4 kullanıcısıyım. Telefonuma bluetooth üzerinden bağlı olduğu için 7/24 bluetooth açık oluyor telefonumda ve çok şarj tüketiyor bu durum . pil kullanım istatistiklerine bakında yüzde 80 bluetooth kullanıyor her zaman. onu kapatırsam da bilekliğin bir anlamı kalmıyor .bu konuda bana...
Üst Alt