Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildirim paneli SESSİZ tuşuna basıldığında sessize alıyor. Lakin yeniden sesi aç dediğimizde doğa sesleri denen bildirim sesini çalıyor. Ayarlarda bunu kapatma yok. Yanın sesi kapatıp açarken ses çıkarıyor.
Diğer forumda birçok olumsuz yorum var.Lakin arkadaş yanlış yerde soru soruyor. Bu forumdan tarafsız bir yorum alamazsın. Çünkü bu forum ile cepport ya ortak ya anlaşmalı. Bunu bütün yorumlarda görebilirsin. Zaten ilanlarında buranın desteğini yazarak ve daha uyguna satması sebebiyle xiaomi...
Kamera iyi. Pil de 8 ssati gordum 2 gunde. 1 gunde 10 saat cikar. Fm radyo var lakin kullanmadim hic
Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aman hocam kararli surumden vazgeçmeyin. Sirf nougat olacak diye telefonla kavga edersiniz. Wifi ye 10 kere basarsin çalışmaz. Home tusu calismaz. Sizdeki stabil surumun 8.1.4.0 i cikti. Ben memnunum. Bolge ayarlarimdan hindistan diyince güncelleyiciden yukleniyormus. Bunu developer surum...
başka bir 64 bit win 10 mümkünse win 7 64 bit
unlock yapmadan yapacaktım
developerdan satabile geçecektim
Heralde unlocksuz olmuyor diye
kendi win 10 num yüzünden artık unlock yapmak zorunda kaldım
sonra romu yükledim
unlock yapmadan başka pc de deneseydim olacaktı heralde