_MedicuS_ kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Hocam eea ile global arasında fark yok ama dialer uygulaması miui olabilir mi globalde
  2. M

Yardım Bildirim paneli SESSİZ tuşu

Bildirim paneli SESSİZ tuşuna basıldığında sessize alıyor. Lakin yeniden sesi aç dediğimizde doğa sesleri denen bildirim sesini çalıyor. Ayarlarda bunu kapatma yok. Yanın sesi kapatıp açarken ses çıkarıyor.
  3. M

Soru Migros A2 Lite Kampanyası

Nova launcher ve hd widget ikilisiyle stok andoidin tatsız arayuzunu asıyorsunuz
  4. M

Yardım miui surum yukleme

Miui rom yok. Redmi 6 pro dan portlarlarsa olur diye düşünüyorum lakin o da olmayacak tahminim
  5. M

Soru Migros A2 Lite Kampanyası

Fm radyo yu nasıl ayarladınız
  6. M

Yardım Cepport mu Migros mu?

Diğer forumda birçok olumsuz yorum var.Lakin arkadaş yanlış yerde soru soruyor. Bu forumdan tarafsız bir yorum alamazsın. Çünkü bu forum ile cepport ya ortak ya anlaşmalı. Bunu bütün yorumlarda görebilirsin. Zaten ilanlarında buranın desteğini yazarak ve daha uyguna satması sebebiyle xiaomi...
  7. M

Soru xiaomi redmi 4 pro kullanan var mı?

Farklı bir cihazı belirtiyorsun
  8. M

İnceleme Mi Band 2 Func Button Uygulaması İncelemesi

Telefonun dili degismeden uygulamayi kaldırıp 3 sayfadaki ingilizce uygulamayi kurunca arayanin ismi gozukuyor artik Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

İpucu Redmi 4 Prime Ana Konu

Kamera iyi. Pil de 8 ssati gordum 2 gunde. 1 gunde 10 saat cikar. Fm radyo var lakin kullanmadim hic Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. M

8.1.2.0 global surumu yukle. Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. M

Yardım Xiaomi redmi 4 pro kulak sensoru sorunu

Bende de ayni sıkıntı var. Varsayilan tema ile deneyeyim bi Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

İlk konuyu ben başlatayım dedim. Bu telefonu kullananlar arasında fikir alışverişi olması dileğiyle
  13. M

İpucu Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.

Hocam 1 mesaj üstü okusan anlayacaksın
  14. M

Bu roma güncelleme gelir mi?

Aman hocam kararli surumden vazgeçmeyin. Sirf nougat olacak diye telefonla kavga edersiniz. Wifi ye 10 kere basarsin çalışmaz. Home tusu calismaz. Sizdeki stabil surumun 8.1.4.0 i cikti. Ben memnunum. Bolge ayarlarimdan hindistan diyince güncelleyiciden yukleniyormus. Bunu developer surum...
  15. M

Redmi Note3 Pro'ya Global rom yükleme

başka bir 64 bit win 10 mümkünse win 7 64 bit unlock yapmadan yapacaktım developerdan satabile geçecektim Heralde unlocksuz olmuyor diye kendi win 10 num yüzünden artık unlock yapmak zorunda kaldım sonra romu yükledim unlock yapmadan başka pc de deneseydim olacaktı heralde
Üst Alt