Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar.
Telefona veri kullanım sınırı koyacaktım ama ayarlarda kullanım periyodu sıfırlama tarihi diye bir seçenek gördüm. Ne işe yaradığını anlatabilecek var mı
Arkadaşlar Critical ops adlı bir oyunu oynuyorum. Bu oyunda yan hesap için çift uygulamalar özelliğini kullandım oyuna hesap kurdum sorunsuz. Ama oyuna girince şöyle bir sorun ile karşılaştım. Ana yerden yani kendi ana hesabımdan girdiğimde ekran çok akıcı ekranı döndürür döndürmez dönüyor. Ama...
Arkadaşlar Critical ops adlı bir oyunu oynuyorum. Bu oyunda yan hesap için çift uygulamalar özelliğini kullandım oyuna hesap kurdum sorunsuz. Ama oyuna girince şöyle bir sorun ile karşılaştım. Ana yerden yani kendi ana hesabımdan girdiğimde ekran çok akıcı ekranı döndürür döndürmez dönüyor. Ama...
Arkadaşlar mi10 t telefonum var 2 tanıdığımda da var aynı telefon oynadığımız oyunda onlar 144 fps alabiliyorken ben 120 alıyorum ayar fln mı yapmam gerekiyor nasıl 144 yapabilirim ben de? Aşağıdaki fotolarda biri arkadaşımın birisi benim iyi forumlar
Arkadaşlar Mi10 T cihazıma güncelleme geldi MIUI 12.1.1 sürümüne güncelledim. Bazı arayüzleri değiştirmişler çok hoş olmuş ama telefonu 144 hz e alıyorum buna rağmen stabil çalışmıyor. Ana ekranda 60 hz çalışıyor google giriyorum mesela 5 saniye 144 hissettirip yine 60 a dönüyor akıcılık yok...
Arkadaşlar game turbo ayarları çok güzel grafik ayarlayabiliyoruz fln ama dokunma hassasiyetli alan ne demek onu anlayamadım oyun kalitemi arttırır mı hangisine alsam ne olur ne olmaz şimdiden teşekkürler iyi forumlar
Arkadaşlar yakın zamanda mi10 t aldım yazılımsal sorunları gerçekten bitmek bilmiyor. Önce oyunda ekranı çevirince stereo ters ses veriyordu (hâlâ çözemedim bu sorunu) Whatsappda normal aramada telefonu kulağıma götğrmeme rağmen ekran kapanmıyor (bunu da çözemedim) şimdi de oyunda mikrofon...
Mi10 t cihazımda stereo var telefonun solunda bi hoparlör sağında da ufak bi hoparlör var.
Pubgde ses tuşları yukarıda olacak şekilde telefonu tutunca stereo doğru ses veriyor. Sağda adam olunca sağdan ses geliyor soldan gelince sol. Ama öyle tutarken parmağım hoparlörü kapatıyor. Ben de ses...
Yaklaşık 1 haftadır herşeyiyle hayran olduğum bir cihaz gerçekten şarjı oyun performansı kamera performansı olsun herşeyiyle mükemmel bir cihaz ama 2 gündür bir şry fark ettim. Şarj 10 iken şarja koyuyorum mesela dakikada 2-3 şarj oluyor ama 99 olunca 100 olması 12-13 dakika sürüyor bunun nedeni...