_enesnn kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Kullanım periyodu sıfırlama tarihi nedir?

Hocam benim paket 3 aylık. Maximum 31 gün var orda 31 gün sonra ne olacak anlamadım
  2. E

Yardım Xiaomi mi10 Ekrandaki uzun dikey pembe çizgi

Ben de hepsi buradadan aldım üretim hatası olabilir. Garantiye verin fln derlerse kabul etmeyin yenisini isteyin veya iade talep edin
  3. E

Yardım Xiaomi Mi10 T Pro Şarj Sorunu

Telefonun şarjını 100 yapıp 10 a düşene kadar kullanıp pil kullanım istatistiklerini paylaşırsan yardımcı olabilirim
  4. E

Çözüldü Mi10T Sarj Sorunu

5dk içerisinde 10 şarj gitmesi çok anormal. Sıcak hava fln olur eyw 10 dk da iner belki 15 ama 5 dk çok şey. 100den 90 a 20 dkda fln iniyor bende 90 fps oynarken Discord kapalı ama
  5. E

Yardım Mi 10t şarj

Bende yok o sorun telefonu sıfırlayın çok rahatsız ediyorsa
  6. E

Soru Mi 10T şarj azalınca yüksek CPU kullanımı

Şarjım azalınca deneyeceğim buraya dönüş sağlarım.
  7. E

Yardım Kullanım periyodu sıfırlama tarihi nedir?

Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Telefona veri kullanım sınırı koyacaktım ama ayarlarda kullanım periyodu sıfırlama tarihi diye bir seçenek gördüm. Ne işe yaradığını anlatabilecek var mı
  8. E

Yardım Mi10 t oyunda 144fps sorunu

İnsta yazdım abi
  9. E

İnstan varsa ver abi ordan yardımcı olayım sana
  10. E

Ayarlar>Uygulamalar>Uygulamaları Yönet dedikten sonra sağ üstteki 3 noktaya basıp tüm uygulamaları göster diyin. Sonra arama yerine pil ve performans yazıp pil ve performansın verilerini temizleyin. Bunu yaptıktan sonra yine aynı arama yerine Pubg yazın. Pubgye bastıktan sonra pil tasarrufu...
  11. E

Soru Mi9t pro PUBG ve dokunmatik ekran hassasiyet problemi

Bahsettiğim methodu YouTube yükledim reis link bu İyi forumlar
  12. E

Telefonu sıfırladım düzeldi
  13. E

Soru Mi9t pro PUBG ve dokunmatik ekran hassasiyet problemi

Mi10 t de ve çoğu modelde var bu sorun ve çözümünü tesadüfen buldum ama anlatması biraz zor elimden geldiği kadar denicem. Anlattığım herşeyin ekran görüntülerini de eklicem. 1- Oyun ayarı yapıyoruz. Game Turboya giriş yaptıktan sonra ayarlara giriyoruz. En aşağı inip ek ayarlar dedikten sonra...
  14. E

Çözüldü Mi10T kasma donma sorunu

Arada bir el yakacak kadar ısınıyor ama çok zorlayınca. Arkada 2-3 uygulama açık kalıyor mesela ısınıyor. Oyun oynadığım için bir ısınma ile karşılaşmadım oynadığım oyun zorlamadığı için olabilir Critical Ops oyununda ısınmıyor
Üst Alt