88yusuf kullanıcısının son içeriği

1. 88yusuf

Soru MIUI 12 ye geçmeden Fabrika ayarlarına dönmek mümkün mü ?

Merhabalar, Ben şuan MIUI 11.0.11 kararlı kullanıyorum. Telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum ancak MIUI 12 ye geçmek istemiyorum. Mümkün müdür ? Bu soruyu sormamın sebebi , eski bir cihazımda MIUI 10 yüklü idi MIUI 11 güncellemesi vardı ancak güncelleme yapmıyordum...
  2. 88yusuf

Yardım Redmi note 9 kasma ve mıuı sürüm

Bende note 9s var en basit oyunlarda dahi ufak titremeler takılmalar oluyor ancak çektiği gizleyince bir nebzede olsa bu sorun ortadan kalkıyor ancak, kolay kullanımda kullandığım için geri tuşu fonksiyonu gören bölgeler, oyunlardaki kontrol paneline denk geliyor, can sıkıcı bir durum Örneğin...
  3. 88yusuf

Soru [Çözüldü] MIUI Navigasyon Tuşları Değiştirme

Çözülmedi hocam galiba başka bir roam denemelisin yine. De teşekkürler hocam
  4. 88yusuf

Onu söylemeyi unutmuşum tam ekran hareketlerine alınca oluyor ancak almadan yapma şansım yok mudur hocam
  5. 88yusuf

Yardım Menü tuşları kaybolmuyor

Hocalarım benim Xiaomi 6 pro aldığımda ilk gün videolarda menü tuşları kaybolurken bir kaç gün sonra kaybolmamaya başladı video izlerken sinir olmaya başladım ne yapmalıyım bazı arkadaşlar araştırdığımda twrp falan dediler açıkçası o konuları pek anlamadığımdan pek bir şey yapamadım ama konu bu...
  6. 88yusuf

Hocam benim Xiaomi 6 pro aldığımda ilk gün videolarda menü tuşları kaybolurken bir kaç gün sonra kaybolmamaya başladı video izlerken sinir olmaya başladım ne yapmalıyım bazı arkadaşlar araştırdığımda twrp falan dediler açıkçası o konuları pek anlamam yardımcı olur musun
  7. 88yusuf

Soru Şarj sıkıntısın

Arkadaşlar benim sorunum başta bataryayla ilgiliydi şişmişti baya hızlı şarj gidiyordu kendiliğinden kapanıyor su falan değiştirdim bataryayi şuan kapanmalar gitti şarj durumunda eskisine nazaran iyi durumda fakat 20 dk video izlediğimde %9 şarj gidiyor normal mi değilse ne yapmalıyım bataryayi...
Üst Alt