7ulasaksoy kullanıcısının son içeriği

1. 7ulasaksoy

Yardım Redmi 12 TWRP yükleme

Redmi 12 imei kayıtlı cihazıma twrp yüklemeye calıstım ama bi türlü yapamadım tek tuş twrp yükleme imkanı yok mu? cihazda cok fena reklam çıkıyor kendi kendine uygulama indiriyor kullanılmaz halde neredeyse.
  2. 7ulasaksoy

Yardım Twrp ile yüklenen dosya nasıl kaldırılır

Twrp ile zip yukledikten sonra uygulama açılışları falan çok yavaşladı yüklediğim dosyayı nasıl kaldirabilirim ?
  3. 7ulasaksoy

Yardım Fasboottan çıkamıyorum twrp yüklenmiyor mi 8 se

Arkadaşlar fasboottan çıkamıyorum twrp yüklenmiyor cihaza Xiaomi tool üzerinden fasboot rom yüklemek istedim gene olmadı başka bir çözümü bilen varsa acil yazabilir mi telefonu kullanamıyorum
  4. 7ulasaksoy

Yardım Modlu Instagram da reklam gözüküyor

Modlu Instagram kullanıyorum son zamanlar da nedense reklamlar çıkmaya başladı farklı modlu Instagram yükledim gene aynı şekilde reklamlar çıkmaya devam etti Reklam engelleme için adaway roootlu kullanıyorum reklamlar sadece instada çıkıyor. Kullandığım modüllerden kaynaklı olabilir diyerekten...
  5. 7ulasaksoy

Yardım Koyu mod hatası ,cihaz koyu moddan çıkmıyor

Telefon koyu moddan çıkmıyor. Sadece telefonu şarja takınca düzeliyor sarjdan çıkarınca gene aynı şekil hata devam ediyor
  6. 7ulasaksoy

Yardım Mi 8 rom yüklenmiyor

Dün mi 8 için 12.5 cin romunu denemek için kurdun ama kurulumdan sonra ne twrp yukleyebildim ne farklı bir rom kurabildim magiskte kuramıyorum haliyle. Google uygulamaları da olmadığı için şuan boş Bi cihaz olarak kullanıyorum desem yeridir. Twrpti nasıl yukleyebilirim?
  7. 7ulasaksoy

Yardım Pil ve performans durmaya devam ediyor hatası

Pil ve performans durduruldu hatası alıyorum sebebi nedir acaba. (Temiz kurulum yapmadan çözümü vardır diye konu açmak istedim)
  8. 7ulasaksoy

Yardım Aramayi sonlandırinca telefon Yeniden başlıyor

Beyler telefonla görüşmeyi kapatınca telefon yeniden başlıyor. Ayrıca ses açma ve kısma fonksiyonlari bazen çalışıyor bazen çalışmıyor
  9. 7ulasaksoy

Yardım MiuiPro saat ve operatör ismi

10. 7ulasaksoy

Soru Mi 8 şarj olurken ses az gidiyor

Cihaz şarjdayken telefon görüşmesinde ses az gidiyor mecbur şarjdan çıkarmak zorunda kalıyorum sebebini bilen var mı ?
  11. 7ulasaksoy

Soru Mi 8 se miroom yükledikten sonra şebeke gitti

Arkadaşlar imei gitmiş olabilir mi ?
  12. 7ulasaksoy

Yardım Bildirim panelinde mavi konum işareti

Miroom 20.3.12 güncellemesini yaptıktan sonra bildirim paneline bi konum işareti geldi ( konum özelliği kapalı) kurcaladım fakat kapatamadım nedir acaba bu ?
  13. 7ulasaksoy

Yardım Mi 8 20.2.20

Mi 8 cihazıma 20.2.20 güncellemesi geldi 3 gün önce ve kurulumunu yaptıktan sonra navigasyon bari çıktı altta. Sonra aynı güncelleme 20.2.20 güncellemesi geldi ve 20.2.20 V2 yazıyordu bende güncellemeyi yaptım ama navigasyon barı kayboldu neden acaba ?
  14. 7ulasaksoy

Yardım Mi 9t pro konu ama esnasında hoparlörden ses gelmiyor

Arkadaşlar arama esnasında görüşmeyi hoparlöre alıyorum fakat ne benim sesim gidiyor ne de karşı tarafın sesi geliyor ama normal hoparlöre almadan görüşme yapınca gayet normal ses gelip gidiyor nedeni nedir acaba ?
  15. 7ulasaksoy

Yardım Aosp Rom

Aosp tabanlı hatasız, şarj süresi iyi olan ve en önemlisi yüz tanıması olan bi rom öneriniz var mı ?
Üst Alt