Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi 12 imei kayıtlı cihazıma twrp yüklemeye calıstım ama bi türlü yapamadım tek tuş twrp yükleme imkanı yok mu? cihazda cok fena reklam çıkıyor kendi kendine uygulama indiriyor kullanılmaz halde neredeyse.
Arkadaşlar fasboottan çıkamıyorum twrp yüklenmiyor cihaza Xiaomi tool üzerinden fasboot rom yüklemek istedim gene olmadı başka bir çözümü bilen varsa acil yazabilir mi telefonu kullanamıyorum
Modlu Instagram kullanıyorum son zamanlar da nedense reklamlar çıkmaya başladı farklı modlu Instagram yükledim gene aynı şekilde reklamlar çıkmaya devam etti
Reklam engelleme için adaway roootlu kullanıyorum reklamlar sadece instada çıkıyor.
Kullandığım modüllerden kaynaklı olabilir diyerekten...
Dün mi 8 için 12.5 cin romunu denemek için kurdun ama kurulumdan sonra ne twrp yukleyebildim ne farklı bir rom kurabildim magiskte kuramıyorum haliyle. Google uygulamaları da olmadığı için şuan boş Bi cihaz olarak kullanıyorum desem yeridir. Twrpti nasıl yukleyebilirim?
Miroom 20.3.12 güncellemesini yaptıktan sonra bildirim paneline bi konum işareti geldi ( konum özelliği kapalı) kurcaladım fakat kapatamadım nedir acaba bu ?
Mi 8 cihazıma 20.2.20 güncellemesi geldi 3 gün önce ve kurulumunu yaptıktan sonra navigasyon bari çıktı altta. Sonra aynı güncelleme 20.2.20 güncellemesi geldi ve 20.2.20 V2 yazıyordu bende güncellemeyi yaptım ama navigasyon barı kayboldu neden acaba ?
Arkadaşlar arama esnasında görüşmeyi hoparlöre alıyorum fakat ne benim sesim gidiyor ne de karşı tarafın sesi geliyor ama normal hoparlöre almadan görüşme yapınca gayet normal ses gelip gidiyor nedeni nedir acaba ?