64maraz64 kullanıcısının son içeriği

1. 64maraz64

Yardım Mi A2 lite bildirim sorunu

Merhaba arkadaşlar a2 lite cihazımda uygulama üzerindeki bildirimler saydam şekilde geliyor (resim 1), ben bu bildirimlerin sayı olarak gelmesini istiyorum (resim 2). Bunu değiştirebileceğim bir ayar veya uygulama var mı? resim 1 : resim 2:
  2. 64maraz64

Yardım Redmi 8A - Android 10 güncellemesi

Merhaba arkadaşlar bugün akşam saatlerinde redmi 8a telefonuma Android 10 güncellemesi gelmişti, yaklaşık 1.7 gb civarındaydı, yarın yüklerim diye yapmamıştım. Fakat tekrar kontrol ettiğimde güncelleme yok diyor. Sebebi ne olabilir ?
  3. 64maraz64

Çözüldü Rom yükseltme hakkında bilgi almak istiyorum.

Arkadaşlar ben buradaki romu 2. numaralı yöntemle yani "cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek" yüklemek istiyorum, fakat yüklemeden önce birkaç soru sormak istiyorum, Rom - Redmi 8A MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.5.0 PCNINXM 1-Bu romu yükselttiğim de veri kaybı (resimler,rehber vs.)...
  4. 64maraz64

Yardım Redmi 8A - Hindistan Rom

Redmi 8A - Hindistan Romu yüklemek için bölgeyi hindistan seçtim fakat güncelleştirmeleri denetle dediğimde herhangi bir güncelleştirme gelmedi, sebebi ne olabilir? Birde bu romu yüklediğim de miui'nin kendi arama ve mesajla uygulaması geliyor mu?
  5. 64maraz64

Tema İçerikteki duvar kağıdının orjinal hali mevcut mu?

Bu duvar kağının orjinal hali elinde olan var mı?
  6. 64maraz64

Soru Redmi 8A - Gcam & Arama/Mesajlama Konusu

Merhabalar, Redmi 8a model cihazım var, fakat 2 sorum olacak. 1-Bu modele Gcam uygulaması yükleyebilir miyiz? 2-Arama ve mesajlaşma için Google uygulamaları kullanılmış bunu nasıl değiştirebiliriz ?
  7. 64maraz64

Rehber [No-Root]VoLTE ve ViLTE etkinleştirme

Tamam, bilgi için teşekkürler..
  8. 64maraz64

Rehber [No-Root]VoLTE ve ViLTE etkinleştirme

Turkcell hattımla denedim oldu HD yazısı geldi. Fakat bir sorum var android 9 pi güncellemesini yaparsak bu özellik kaybolur mu yani güncellemeden sonra bu işlemleri tekrar yapmaya gerek var mı? Bunu uygulayan veya bu konu hakkında bilgi sahibi olanların görüşleri nedir ?
Üst Alt