5TOLAS kullanıcısının son içeriği

1. 5

Yardım Redmi 8 Bootloader Açılmıyor

SMS konumlandırma dün akşam aktif oldu. Mi account kısmında numaram görünüyor. Kilit açma durumu ayarından hesap ve cihaz ekle diyorum, ekliyor. sonra mi unlock programında bu hatayı alıyorum, açılmıyor. ne yapmam lazım.
  2. 5

Yardım Ne yaptıysam SIM kartı etkineştiremedim.

Bootloader açmak için siim etkinleştirmesi yapmam lazım ama ne yaptıysam olmadı. Yurt dışı arama ve sms hizmeti de açık, vodafone kullanıyorum. Bıktım artık.
  3. 5

Rehber Redmi 8/8A Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Sinir krizi geçirmek üzereyim Mi unlock tool ve V2 isimli iki tane program denedim sonuç nafile. Birinde cihazı aktif edip tekrar deneyin diyor öbüründe de "procedure failed get service token" hatası veriyor. Sertifikasyon ekranı ekteki gibidir 3 yıllık cihaz. Stock MIUI 12.5.3 kurulu.
  4. 5

Yardım Bootloader açılmıyor.

MI unlock tool ve V2 isimli iki tane program denedim sonuç nafile. Birinde cihazı aktif edip tekrar deneyin diyor öbüründe de "procedure failed get service token" hatası veriyor. Sertifikasyon ekranı ekteki gibidir 3 yıllık cihaz. Stock MIUI 12.5.3 kurulu.
  5. 5

Rehber Asphalt 9 FPS arttırma

2 sene sonra hortlatıyorum ama bl kilidini açıp, rootlayıp, magiskten bu modülü kurunca çalışıyor demişler. Hala kullanan var mı, çalışıyor mu
Üst Alt